VUČIĆEV GOVOR U TIVTU IH BAŠ ZABOLEO! Pogledajte koja količina mržnje se obrušila na njega! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.10.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je za samo deset minuta guglanja pronašao pet tekstova na portalima iz Crne Gore, BiH i, nažalost, Srbije, u kojima su brutalno napadnuti Vučić i naša zemlja.

VUČIĆEV GOVOR U TIVTU IH BAŠ ZABOLEO! Pogledajte koja količina mržnje se obrušila na njega! (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još je u Hamburgu, a pred odlazak u Tivat na samit Brdo-Brioni, predvideo da će iz Crne Gore krenuti rafalna paljba jer će na licu mesta svima reći sve u lice, pošto je postalo uobičajeno da je Srbija glavna tema svih napada u Crnoj Gori.

I zaista, samo nekoliko sati nakon što je šef države, odgovarajući na pitanja podgoričkih medija, svakog postavio na svoje mesto, uputivši jasne poruke da Srbija nije džak za udaranje i da nismo mi priznali neki deo koji se otcepio od te države, već je nama uzeto 14% teritorije, krenuli su nikad žešći frontalni napadi.

Graovac: Intezitet kampanje će jačati

Srđan Graovac iz Centra za društvenu stabilnost kaže za Srpski telegraf da nije tajna da u regionu postoje značajne političke strukture, bilo u Podgorici, Sarajevu ili drugim centrima u okruženju, koje svoje političko delovanje baziraju na negativnom stavu, čak generisanju mržnje prema Srbiji:

- A to je naglašeno od kada Srbija i ekonomski i politički jača, od kada su ugled i značaj porasli, tako da ni ova kampanja ne iznenađuje. To nije ništa novo, naprotiv, za očekivati je da će intezitet samo jačati. U fokusu će i dalje biti predsednik Vučić jer on je neko koga doživljavaju kao najodgovornijeg za jačanje Srbije i srpskog uticaja što im i te kako smeta.

Srpski telegraf je za samo deset minuta guglanja pronašao pet tekstova na portalima iz Crne Gore, BiH i, nažalost, Srbije, u kojima su brutalno napadnuti Vučić i naša zemlja. Bilo je tu svega, od "Vučić nam je kuću opoganio" preko "Vučićevo ponašanje odraz nemoći i straha zbog debakla u Podgorici, njegova agresija prema Crnoj Gori tek će doći na naplatu" do "Uticaj Srbije, Rusije i Kine preti demokratiji u Crnoj Gori".

Svi odreda bave se Vučićevim rečima na otvorenoj sceni u Tivtu.

- Šta je to Srbija ili iko iz Srbije činio protiv Crne Gore? Da li je Srbija uzela 14 odsto teritorije Crnoj Gori? Je li glasala negde za to da se uzme 14 odsto teritorije Crnoj Gori? Koliko znam, nije. Je li Srbija poštuje međunarodne pravne norme i sve rezolucije UN i Povelju UN? Poštuje. A da li Crna Gora poštuje? Pa što ne poštuje Rezoluciju 1244 - kazao je, između ostalog, predsednik.

Poručio je da mogu da vode hajku protiv njega koliko god hoće, ali da istinu i činjenice da zaustave ne mogu, a među njima su i one da nisu "kavčani" i "škaljari" došli iz Srbije u Crnu Goru, već obrnuto. 

Bonus video


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading