JOVANOV: Nastup opozicije je kao kad “Majmun uđe u tenak”

Autor:

Vesti

10.10.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničkog kluba SNS u Parlamentu komentarisao je nastup opozicije.

JOVANOV: Nastup opozicije je kao kad “Majmun uđe u tenak”

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

157 ljudi koji su imali imovinu na mestu gde je trebalo da bude rudnik litijuma je svojom odlukom prodalo imovinu, uzelo novac i kupilo stanove u Beogradu, Šapcu, Loznici i drugim gradovima, izjavio je šef poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov.

U nastavku sednice, šef naprednjaka u parlamentu je istakao da niko od građana koji su živeli na tom prostoru nije bio predložen za žrtvovanje, kao što tvrdi opozicija, već su svi dobrovoljno prodali svoju imovinu za novac.

- Buzundžije koje je gazda opozicije ovde uveo da viču i halaču rade svoj posao. Međutim, problem je što su buzunđije postali strateški mislioci, pa prave strategiju nastupa opozicije u parlamentu, a to već ulazimo u drugu fazu a to je 'Majmun je ušao u tenak i biti će katastrofa' - našalio se Jovanov.

On je dodao da je nastup opozicije u skupštini kao kada u Kusturicinom filmu Andergraund “majmun uđe u tenak”.

- Opozicija ni reč nije rekla o zakonu koji je sama predložila. Pa kako onda, ako ne govorite o zakonu, mislite da nekoga iz pozicije nagovorite da glasa za zakon - istakao je Jovanov.

U Skupštini Srbije nastavljena je rasprava o izmenama i dopunama Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, posle postavljanja poslaničkih pitanja, a resorna ministarka Dubravka Đedović Handanović odgovarajući na neka pitanja rekla je da je Ruska Federacija naš značajan partner u energetskom sektoru i da će biti nastavljen aktivan dijalog sa svim ruskim partnerima.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
SANJA

10.10.2024 13:06

OPOZICIJA JE SPREMNA NA SVE, SAMO DA OSPORI VUCICEV USPEH.

Ana

10.10.2024 13:08

Opozicija niti takta ima niti pameti,skaču tu ko maksimi po diviziji.

SANJA

10.10.2024 13:08

KADA NE ZNAJU STA CE OD SEBE ONDA IZMISJAJU NEKE STVARI, E TAKVA NAM JE OPOZICIJA!

SANJA

10.10.2024 13:09

NIKAD NECETE POSTICI ONO STO JE VUCIC POSTIGAO, DZABA VAM SVE.