VUČIĆ SE OGLASIO NAKON POSLOVNOG FORUMA SRBIJA-TURSKA: Dolazak turskih investitora za nas je od izuzetnog značaja

Autor:

Vesti

11.10.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želim da zahvalim predsedniku Erdoganu na rečima poštovanja koje je uvek izgovarao o našoj zemlji, istakao je Vučić

VUČIĆ SE OGLASIO NAKON POSLOVNOG FORUMA SRBIJA-TURSKA: Dolazak turskih investitora za nas je od izuzetnog značaja

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Poslovnom forumu Srbija – Turska ukazao je značaj saradnje između dve zemlje, nakon čega se oglasio i na Instagram nalogu.

- Poštovani prijatelju Erdogan, želim da izrazim ogromno zadovoljstvo što se danas nalazimo ovde, u Beogradu, na ovom impozantnom privrednom skupu, koji jasno označava nastavak jedne veoma uspešne i intenzivne ekonomske saradnje koja se odvijala između naše dve zemlje u proteklom periodu.

 

 

Želim da zahvalim predsedniku Erdoganu na rečima poštovanja koje je uvek izgovarao o našoj zemlji, jer kada se njegov glas čuje u Turskoj, onda to i poslovni ljudi te velike i lepe zemlje dobro razumeju.

Kada danas odem u Tursku, to više nije ista zemlja. Svi vi i Redžep Tajjip Erdogan, promenili ste njeno lice. Turska je danas jedna od najmodernijih i najuspešnijih zemalja. Taj progres je napravljen zahvaljujući predsedniku Erdoganu, njegovoj viziji i borbi. Kada to pogledam, znam šta i mi treba da radimo da bi i naša zemlja napredovala tom brzinom. U tom smislu, dolazak turskih investitora za nas je od izuzetnog značaja, jer od njih možemo i mnogo da naučimo - napisao je Vučić.

Podsetimo, poslovni forum Srbija-Turska počeo je danas u Beogradu u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana. Forum je okupio predstavnike kompanija iz sektora saobraćaja i infrastrukture, energetike, turizma, finansija, tekstilne industrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading