KAKO JE OVO URADIO? Građani Novog Sada gledali u čudu prizor u kružnom toku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.09.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je izazvao zastoj i gužve na ovoj deonici

KAKO JE OVO URADIO? Građani Novog Sada gledali u čudu prizor u kružnom toku! (VIDEO)

Foto: printscreen/Tanjug

Pravilo kružnog toka je jasno: vozila unutar kružnog toka imaju prednost u odnosu na ona van njega. Međutim, nedavni događaj u Novom Sadu pokazao je kako vozači ponekad mogu biti zbunjeni, dovodeći sebe i druge u opasnost.

Video-snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje vozača koji prvo vozi pogrešnom trakom, a zatim ulazi u kružni tok iz suprotnog smera. Ovaj potez ne samo da je ugrozio njega i druge učesnike u saobraćaju, već je izazvao zastoj i zbunjenost kod ostalih vozača koji su se našli u istom kružnom toku.

 

 

Ovaj incident služi kao podsetnik svima da je važno poštovati saobraćajna pravila i imati oprez prilikom vožnje. Iako se čini da su pravila jednostavna, neophodno je da vozači budu pažljivi i odgovorni kako bi osigurali bezbednost svih učesnika u saobraćaju.
 

Da podsetimo, na Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama, stani i razmisli jer svaki trenutak na putu može promeniti nečiji život, poruka je MUP Srbija.

Statistika su samo brojevi, ali iza svakog broja stoji porodica, prijatelji, nečiji voljeni, nečiji život, poručuju oni i ističu tri poruke koje vam mogu sačuvati život u saobraćaju:

Oduzmi gas, dodaj pažnju
Poštuj saobraćajne propise, čuvaj živote
Budi primer, ne žrtva

Pridruži se našoj viziji: NULA poginulih u saobraćaju. Tvoja pažnja i odgovornost može biti razlika između života i smrti, zaključuju na kraju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading