EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA! Oglasio se AMSS: Zbog jedne stvari se savetuje oprez!

Autor:

Vesti

20.09.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržavanja i do nekoliko sati!

EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA! Oglasio se AMSS: Zbog jedne stvari se savetuje oprez!

Foto: Tanjug

U saopštenju Auto-moto saveza Srbije (AMSS) istaknuto je da su kolovozi uglavnom suvi širom zemlje, osim u južnim i jugoističnim krajevima gde se može naići na mestimično vlažne deonice. Ovo je važno imati na umu prilikom planiranja putovanja, posebno za vozače koji se kreću kroz ove oblasti.

Pred početak vikenda primećeno je pojačano kretanje saobraćaja na izlazima iz gradova, kao i na ostalim putnim pravcima. Ovo može uticati na vreme putovanja, pa se vozačima preporučuje da budu posebno oprezni i strpljivi tokom vožnje.

  • Nema zadržavanja na naplatnim stanicama


Prema informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama. Ovo je dobra vest za putnike koji planiraju da koriste autoputeve tokom vikenda, jer se očekuje nesmetan prolazak kroz naplatne stanice.
  • Stanje na graničnim prelazima


Uprava granične policije Srbije saopštila je da nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, prema informacijama dobijenim u 5:15 sati. Međutim, za teretna vozila situacija je drugačija.
 

 

  • Zadržavanja teretnih vozila na graničnim prelazima


Na graničnom prelazu Kelebija, teretna vozila se zadržavaju pet sati na izlazu iz zemlje, dok na graničnom prelazu Sremska Rača čekaju četiri sata. Na Batrovcima teretna vozila čekaju tri sata, dok je situacija nešto bolja na Horgošu gde se čeka dva sata. Ove informacije su važne za prevoznike teretnih vozila koji planiraju da pređu granicu tokom vikenda.

Kako se vikend bliži, važno je da vozači budu svesni trenutnog stanja na putevima i graničnim prelazima kako bi mogli da planiraju svoje putovanje na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading