KOLONE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Viđesatna čekanja na Batrovcima, Šidu i Bogojevu!

Autor:

Vesti

23.10.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za sve vozače teretnjaka!

KOLONE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Viđesatna čekanja na Batrovcima, Šidu i Bogojevu!

Foto: Tanjug

Kao i prethodnih dana, vozače jutros očekuju mestimična magla, ali uz dobre uslove za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prohodnost na autoputevima je dobra, bez vanrednih zastoja, a slična situacija je i na ostalim glavnim putnim pravcima.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05:15 časova, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Što se tiče zadržavanja na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje na Batrovcima, Šidu i Bogojevu čeka se oko 180 minuta, dok je na Sremskoj Rači zadržavanje oko 60 minuta, a na Gradini oko 120 minuta. Na ostalim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

JP "Putevi Srbije" navodi da na naplatnim stanicama nema zadržavanja, što doprinosi nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Kao i prethodnih dana, vozači u gradskim sredinama mogu naići na gužve zbog većeg broja vozila, pa se savetuje dodatna pažnja, posebno na pešake i oko škola. I pored povoljnih vremenskih uslova, neophodna je oprezna vožnja.

Granični prelaz Horgoš II radi od 05:00 do 23:00 časa, dok manji prelazi poput GP Rabe, Đala i Rastina funkcionišu uobičajeno od 07:00 do 19:00 časova. Saobraćaj na GP Bačka Palanka je normalizovan za putnička i teretna vozila do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava zbog oštećenja mosta na Dunavu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading