TONIJA BIJELIĆA ZADESILA NEVIĐENA TRAGEDIJA: Objavio OPROŠTAJNO PISMO, slomljen od BOLA i TUGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.05.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić u velikom bolu!

TONIJA BIJELIĆA ZADESILA NEVIĐENA TRAGEDIJA: Objavio OPROŠTAJNO PISMO, slomljen od BOLA i TUGA! (FOTO)

Foto: happytv/printscreen, ST/Dragan Kadić

Bivši suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić, nedavno se oglasio na društvenim mrežama povodom tužnog povoda. U emotivnoj poruci, on se oprostio od preminulog prijatelja Envera, zahvalivši mu se na svemu što je učinio za njega i njegovu porodicu. Naglasio je da će Enver zauvek ostati u sećanju kao iskreni prijatelj koji je ostavio veliki trag u njihovim životima.

- Dragi prijatelju, hvala ti na svemu što si za mene, moju porodicu i dvorac učinio. Bio si jedan od retkih iskrenih prijatelja. Uvek ostaješ u sećanju, naš dragi Enver Hasanović – napisao je Toni.

Foto: Instagram.com

Toni Bijelić se oprostio od prijatelja

 

Podsetimo, Toni Bijelić nedavno je demantovao medijske naslove o molbi za pomirenje sa bivšom suprugom Draganom Mirković. On je jasno stavio do znanja da od pomirenja neće biti ništa, istakavši reč "Laž" uz fotografiju novinskih naslova koji su plasirali takve vesti.


Nakon razvoda, Dragana Mirković je prvi put javno progovorila o podršci koju dobija od svoje dece, Marka i Manuele. Istakla je da su njeni odrasli, pametni i privrženi sin i kći bili njen oslonac u teškim emotivnim trenucima. Ponosna je na njih i zahvalna što su uvek uz nju i pružaju joj veliku ljubav i podršku.

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Toni Bijelić i Dragana Mirković

 


Takođe, Dragana se osvrnula na navode o svom sinu Marku kao estradnom menadžeru, ističući da to nije istina. Marko, iako studira menadžment, nije preuzeo takvu ulogu, ali joj pruža veliku pomoć. Ona je istakla da je Marko veoma ozbiljan u svemu što radi, čak zapisuje stvari kako bi joj pomogao da ništa ne zaboravi.

U ovom emotivnom periodu, Dragana Mirković je pronašla snagu u podršci svoje dece i odbacila lažne vesti o pomirenju sa bivšim suprugom, jasno stavljajući do znanja da se okreće novim životnim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading