TRENDING! Sloba operisao ruku, Slavica šutnula di džeja, Marija otkrila detalje o ocu deteta!

Autor:

Zabava

21.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu emisiju "U trendingu sa Republikom" gledajte na našem Jutjub kanalu Republika TV

 

Petak je dan za vašu i našu omiljenu emsiju "U trendingu sa Republikom" u kojoj poznate pratimo u stopu, a u današnjem izdanju izdvojili smo sledeće



Pevač Sloba Radanović završio u Urgentnom Centru. Pevaču je nakon četvrtog loma, operisana desna šaka

Sloba Radanović, popularni pevač, nedavno je iznenadio javnost objavom fotografija na kojima se vidi da mu je ruka u gipsu, a ubrzo nakon toga pevač je završio na operaciji. Njegova supruga Jelena je na društvenim mrežama podelila fotografije pevača u bolničkoj spavaćici, pre samog zahvata uz šaljiv komentar koji je nasmejao mnoge.

Foto: Instagram.com

 


Pevač je bio nasmejan dok je razgovarao sa medicinskom sestrom, pokazujući svoj optimizam i hrabrost pred operaciju, a kako je njegova supruga nagovestila Sloba je imao četiri loma iste ruke. 

Foto: Instagram.com

 

Nakon godinu dana veze pukla tikva između Slavice Ćukteraš i njenog dečka, dj-a Vladimira Ačića

Pevačica Slavica Ćukteraš raskinula je vezu s novosadskim di-džejom Vladimirom Ačićem, s kojim je uživala skoro godinu dana u ljubavi. Slavica Ćukteraš potvrdila je vest o raskidu s Vladimirom, pa progovorila o razlozima rastanka.
Nismo se razumeli u mnogim stvarima, raskid je bio najbolja opcija. Ovo je period kada želim da se posvetim ćerkici i karijeri - rekla je ona za Blic, pa nastavila:
- Konačno sam našla odlične autore, dve ozbiljne pesmetine i posvećena sam tome. O Vladimiru ne želim da govorim za medije, hvala vam što poštujete moju odluku
 - rekla je pevačica. 

Foto: Amig show

 


Marija Šerifović prvi put progovorila o surogat majci ali i muškarcu koji je otac njenog sina, pa otkrila da iza svega stoji milionski ugovor

Popularna pevačica Marija Šerifović gostovala je u emisiji "Amidži šou", a između ostalog, voditelju Ognjenu Amidžiću otkrila je i detalje o surogat majčinstvu, ali i ocu njenog sina prilikom čega je bila mnogo oprezna jer postoji ugovor koji ukoliko naruši može papreno da je košta

- Moja surogat majka je svakog dana imala masaže, čistačicu u kući.Tamo se ne radi o robovlasništvu. S druge strane on je strašan dasa, Evrovpejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više - rekla je Marija. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading