MARIJA ŠERIFOVIĆ OVO URADILA SINU! MNOGI BI JOJ POZAVIDELI! Dete uživa u čistom luksuzu! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je u šopingu za sat vremena potrošila oko 2500 evra, ali što bi i štedela na svom jedincu!

MARIJA ŠERIFOVIĆ OVO URADILA SINU! MNOGI BI JOJ POZAVIDELI! Dete uživa u čistom luksuzu! (FOTO)

Foto: Youtube.com printcreen

Pevačica Marija Šerifović nedavno je za sina pazarila skupocena kolica, ali i garderobu u jednom tržnom centru u vrednosti od preko 2500 evra! Kako smo saznali, Marija ne štedi ni dinar kako bi udovoljila svom nasledniku Mariu, od kog se ne odvaja. 

- Marija je sina vodila u šetnju, pa su svratili do radnje koja ima vrhunsku opremu za bebe. Tu je pazarila kolica koja koštaju oko 550 evra, a potom su išli dalje u kupovinu garderobe. Uzela je sinu sve, od kačketića do kompleta i komada koji i te kako koštaju za dečiju koleciju - priča nam izvor i dalje dodaje:

Foto: Youtube.com printcreen

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

- Marija je u šopingu za sat vremena potrošila oko 2500 evra, ali što bi i štedela na svom jedincu! 

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

Inače, kako smo ranije pisali, Marija Šerifović hitno je nedavno napustila stan u Beogradu posle gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami dž Šou", jer hoće sa naslednikom da se rashladi vam vrele prestonice! Kako smo saznali, Marija je otputovala u rodni Kragujevac kako bi se rashladila i sklonila od vrelog asfalta, a pre svega je to učinila zbog bebe, kako ne bi ceo dan presedeli u vrelom stanu.

Foto: Instagram printscreen

Marija Šerifović sa sinom Mariom

 

Marija je zvala majku i zakazala vožnju za Kragujevac. Kako je krenulo ekstremno toplo vreme, najbolje za sina Maria i nju je da se sklone iz zgrade, i odu na neko prijatnije mesto. Idealnije od ovoga je samo u Kragujevcu, gde pevačica ima prostranu kući i travnjake, a tu su i njeni roditelji koji unuka obožavaju - rekao nam je izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

21.06.2024 21:02

Muceno dete, od ovakve majke, samo moze narkoman da bude. Uzas!