MAJA BEROVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ TRUDNOĆI: Pevačica otkrila detalje o BRAČNOM ŽIVOTU!

Autor:

Zabava

23.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović nakon krštenja sina Lava otvorila dušu!

MAJA BEROVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ TRUDNOĆI: Pevačica otkrila detalje o BRAČNOM ŽIVOTU!

Foto: Dragan Kadić

Maja Berović sa suprugom Alenom

Poznata pevačica Maja Berović danas je u Hramu Svetog Save krstila sina Lava, a nakon svečane ceremonije krštenja ona je sa naslednikom i mužem Alenom Dragosavom stigla u pretižni beogradski hotel, gde je upriličeno veliko slavlje za familiju, kolege i prijatelje.

Maja Berović je sada za prisutne medije progovorila o samom činu krštenja, majčinstvu i odgajanju naslednika, pa otkrila i da li planira proširenje porodice.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović

 

- Ja sam jako emotivna, ovo je za mene najlepši dan u životu. Bilo je suza zamalo, Lav je plakao za sve. Svi koji su došli i koji su mi čestitali imali su lepe i posebne želje, predivne... Datum nema nikakvu simboliku, 23. je datum koji se najbolje uklapao u obaveze, ja sam htela njega da krstim na njegov rođendan. Još nije dobio poklon od nas, on je presrećan kad je s nama - otkrila je Maja i dodala:

Foto: Dragan Kadić

Maja Berović sa suprugom Alenom Dragosavom i sinom Lavom

 

- Jako je aktivan. Što je meni jako drago. Ja sam oduvek volela tako nemirnu decu i to sam i dobila. Ja sam volela nestašnu decu oduvek - poručila je pevačica.

Maja je potom odgovorila i na pitanje da li planira sa Alenom proširenje porodica, te je ona istakla da je još uvek rano, jer želi da se posveti sinu Lavu:

- Za sada ne planiramo proširenje porodice. Tek sam došla sebi, imam ja godina - poručila je Berovićeva za domaće medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading