RASTINA ŠOK-IZJAVA O NOVOM DEČKU ANE NIKOLIĆ! Evo kako je reagovao nakon Raletovog jučerašnjeg pojavljivanja sa njegovom ćerkom!

Autor:

Zabava

24.06.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su očekivali da će reper dati drugačiji sud!

RASTINA ŠOK-IZJAVA O NOVOM DEČKU ANE NIKOLIĆ! Evo kako je reagovao nakon Raletovog jučerašnjeg pojavljivanja sa njegovom ćerkom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen TV GRAND, TV PINK PRINTSCREEN

Pevačica Maja Berović juče je krstila sina Lava, a na slavlju koje je organizovala u poznatom prestoničkom hotelu pojavio se Goran Ratković Rale, novi partner Ane Nikolić. On je na slavlje stigao sa Aninom ćerkom Tarom Đurić, koju je dobila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Danas je Rasta prvi put progovorio o njemu.

Republika

Foto: ATA Images

Rasta o Aninom novom partneru

- Ne poznajem Aninog novog partnera, nismo sarađivali. Znam da je odličan u svom poslu, možemo zajedno da sviramo gitare. Neću komentarisati nekoga koga ne poznajem lično, pogotovu neću pričati loše o njemu - rekao je reper za Alo!, te priznao da je sada kao sav normalan svet:

- Preživeo sam sve materijalne stvari koje čoveka mogu da obraduju. Ja sada mogu reći da sam srećan čovek i da me takve stvari više ne raduju. Bez problema sednem na voz i odem za Novi Sad, kao i svaki normalan čovek. Najveća podrška mi je porodica i to me usrećuje. Ljudi me usrećuju. Devojku sam obradovao za rođendan, jer prethodnih tri nisam bio tu, ali da sam romantičan, slagao bih, treba posle da se vratim kući.

Podsećanja radi, Rale je juče otkrio da Ana kasni na Majinu proslavu, a priznao je i kakav im je odnos.

- Maji i njenom sinu sve najbolje, zna se. Ana uvek kasni, doći će kasnije. Više se ne svađamo oko toga, navikao sam se. Mi smo kao porodica Adams, svi u crnom. Ana me je osvojila načinom razmišljanja. Lakše mi je da sarađujem sa Indirom Radić, sa Anom sediš 10 sati u studiju i onda sve vreme pokušavam da je nateram da peva, ali teško i samo u jednom trenutku kaže "e, sad bih mogla da pevam" i onda 10 minuta peva i to je to, više i ne treba. Mislim da je počela pozitivno da se menja - rekao je Rale, prenosi "Blic".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rale na proslavi krštenja sina Maje Berović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading