NAROD SE ČUDI I KRSTI! ANA NIKOLIĆ OVO URADILA U ČETIRI UJUTRU! Niko nije očekivao ovaj potez!

Autor:

Zabava

27.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je sve objavila na Instagramu, a na fotografijama koje vidimo Ana je u liftu, sa cigaretom u ruci i minjaku.

NAROD SE ČUDI I KRSTI! ANA NIKOLIĆ OVO URADILA U ČETIRI UJUTRU! Niko nije očekivao ovaj potez!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Ana Nikolić objavila je pred zoru novi album koji se zove "Hvala, doviđenja", što je mnoge ostavilo u šoku, a reakcije su više nego burne! Naime, ovo je dugoočekivani povratak jedne od najvećih zvezda domaće estrade, a po komentarima na mrežama možemo zaključiti da su svi oduševljeni njenim novim pesmama, iako Ani glas zvuči u nekim momentima neprepoznatljivo, pa čak i kao da to nije zaista ona. 

 

 

Ona je sve objavila na Instagramu, a na fotografijama koje vidimo Ana je u liftu, sa cigaretom u ruci i minjaku. Mnogi su zapazili da Ana na svim fotografijama maltene drži cigaretu u ruci, što je radila i u ranijim spotovima koji su bili u visokoj produkciji. 

- Bravo Ana, samo napred! Trebalo nam je ovakvo osveženje pred leto! Drago mi je da je sve ispalo kako treba! Jedva smo čekali nove pesme - glasio je jedan od komentara ispod pesme pevačice. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić uživa neko vreme u ljubavi sa novim dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom koji je i radio ovaj njen album. Izgleda da joj cveta i posao, ali i ljubav!

Rale je jednom prilikom pričao da je njegova veza sa Anom burna.

Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da peva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cela njena emotivna priča. Verujem da takav album neće izaći u skorije vreme - rekao je nedavno Rale za Blic, pa otkrio kakva je Ana za saradnju:

- Mnogo je lakše biti sa njom u privatnom, nego u poslovnom odnosu. Nekada pokušam da je pomerim iz koloseka, nekada vičem, ali mi ništa ne pomaže. Izbegavam da pricam toliko o našem odnosu, ali mogu da vam kažem da je između nas zaista ljubav. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading