PEVAČI SE MACKAJU KAO PRAVE ŽENE! Evo ko ne izbija iz salona lepote, a ko kupuje kremice i maske! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za ulepšavanje ne manjka Saši Kovačeviću, MC Stojanu, Draganu Kojiću Kebi, Miletu Kitiću, ali i Jašaru Ahmedovskom, koji neretko kači selfi slike iz teretane.

PEVAČI SE MACKAJU KAO PRAVE ŽENE! Evo ko ne izbija iz salona lepote, a ko kupuje kremice i maske! (FOTO)

Foto: ATA images, ST/Nemanja Pančić, ST/Nikola Mutić, St/Dragan Kadić

Mnogo je pevača na domaćoj estradi koji vode računa o svom izgledu, ali ima i onih koji neretko odu u ekstreme. Naime, dok jedni vole teretanu i salone lepote, drugi kupuju skupe kreme i kod kuće se neguju.

Tako da vremena za ulepšavanje ne manjka Saši Kovačeviću, MC Stojanu, Draganu Kojiću Kebi, Miletu Kitiću, ali i Jašaru Ahmedovskom, koji neretko kači selfi slike iz teretane. 

Foto: Instagram.com

Jašar Ahmedovski

 

Saša Kovačević više puta je pričao o tome koliko se neguje, kao i da pored teretane redovno ide u salone za ulepšavanje. On je probao botoks, koji redovno koristi, kao i hijaluronske filere kojima je dodatno oblikovao bradu. 

Foto: Instagram.com

Saša Kovačević

 

Njegove starije kolege Mile Kitić i Dragan Kojić Keba, pored botoksa koriste vrlo skupu kozmetiku. Oni su još davno konsultovali sa svojim ženama oko toga šta je najbolje za njihovo lice i tip kože, tako da su o tome javno i pričali u intervjuima. 

Foto: printscreenPinkTV

Dragan Kojić Keba

 

Mc Stojan ne krije da je zaljubljen u sebe do te mere, da je to isticao nekoliko puta u intervjuima. On redovno odlazi u salone kako bi oblikovao lice hijaluronskim filerima, a nedavno je išao i na depilaciju, što je pokazivao i preko društvenih mreža. 

Foto: ATA Images

Mile Kitić

 

- Ko nije za sebe, nije ni za druge! To sam davnihj dana naučio i morate da volite sebe da bi vas i drugi voleli i poštovali - rekao je nedavno reper, koji je raskinuo sa pevačicom Zoranom Mićanović, koja je takođe svedočila o tome koliko Stojan samo na sebe misli. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading