PORODIČNA IDILA ANE KORAĆ: Objavila fotografije sa VENČANJA, a suprug je ne ispušta iz ruku!

Autor:

Zabava

29.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać objavila emotivne trenutke sa suprugom!

PORODIČNA IDILA ANE KORAĆ: Objavila fotografije sa VENČANJA, a suprug je ne ispušta iz ruku!

Foto: Instagram.com

Ana Korać

Ana Korać nedavno je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom emotivnih fotografija sa suprugom. Pozirajući u zagrljaju sa svojom jačom polovinom, Ana je podigla veliku prašinu među svojim obožavaocima. Uprkos tome što je lice svog supruga sakrila stikerom crvenog srca, jasno je da su oboje izgledali besprekorno doterano.

Nakon što se nedavno ostvarila u ulozi majke, Ana Korać je svojim pratiocima na društvenim mrežama redovno delila intimne trenutke sa svojim naslednikom. Njene slike su oduševile mnoge, a dolazak supruga na scenu samo je dodatno začinio njihovu porodičnu idilu.


Uz objavljene fotografije, Ana je napisala jednostavnu reč "Venčanje", što je izazvalo lavinu komentara i nagađanja među njenim pratiocima. Da li je reč o njenom intimnom činu ili je starleta bila gost na nekoj svadbi, ostaje da vidimo. Ono što je sigurno jeste da su Ana i njen suprug zablistali na ovom događaju. Dok je Ana nosila usku, belu haljinu sa cvetom oko vrata, njen suprug je odabrao svečano, teget odelo.

Venčanje ili svadba na kojoj je Ana bila prisutna održana je u Beogradu, a kao dodatni spektakl, na proslavi se pojavio i jedan od najlepših vokala na Balkanu, Zdravko Čolić. Ova informacija sigurno će dodatno zaintrigirati javnost i izazvati nove spekulacije o događaju.

U galeriji ispod možete pogledati slike sa ovog događaja i sami proceniti da li je reč o venčanju ili samo gostovanju. Ana Korać je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti i ostanemo u iščekivanju novih detalja iz njenog uzbudljivog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading