KAO DA SU DRUGARICE! Ovo je majka Sanje Vučić! Slika njih dve sve raznežila na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidi se od koga je nasledila talenat i lepotu!

KAO DA SU DRUGARICE! Ovo je majka Sanje Vučić! Slika njih dve sve raznežila na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Sanja Vučić, poznata po moćnom vokalu, ima životnu priču koju malo ko zna - njen otac je preminuo pre dve godine, a sa njim nije bila u kontaktu duži period.

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

 

- Svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu - otkrila je Sanja na početku jednog intervjua.

I dok je oca izgubila, Sanja se uvek mogla osloniti na podršku svoje majke, Mevlide Vučić, koja je poznata pevačica u svojoj branši i koja joj je uzor.

- Nije bio tu. Nije bio tu... Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad - rekla je ranije za medije Sanja, prenoseći duboku emotivnu vezu sa svojim ocem.

 

 

Mevlida je takođe je izrazila ponos zbog podrške koju je Sanja dobila od zajednice u Kruševcu, odakle je njihova porodica poreklom.

- Koliko sam ponosna na moje dete, toliko sam i ponosna na moje Kruševljane, jer sam videla koliko je podržavaju - rekla je Mevlida Vučić u jednom intervjuu za "Novosti".

Sanja je istakla da joj je majka bila stalna podrška i uzor, a na fotografiji koja kruži društvenim mrežama se može videti koliko se divi njenom stilu.

- Svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno, i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takv,a i ona je meni prosto stub i bez nje ne znam šta bih radila - istakla je ranije Sanja u intervjuu za "Telegraf".

Značenje imena Mevlida

Mevlida je žensko ime arapskog porekla. Ime označava onu koja je rođena za mevlud (rođendan Muhameda a.s.). Od ovog imena izvedeno je ime Mevludina, Mevljudina, Melvida, Mevla, Meva i Mevluda. Muški oblik ovog imena je Mevlid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading