TOPALKO ZBOG OVOGA NAPRAVIO VELIKO SLAVLJE! Pre samo godinu dana je dobio unuku, Helena PONOVO BLISTA OD SREĆE!

Autor:

Zabava

02.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke pristižu sa svih strana!

TOPALKO ZBOG OVOGA NAPRAVIO VELIKO SLAVLJE! Pre samo godinu dana je dobio unuku, Helena PONOVO BLISTA OD SREĆE!

Foto: instagram.com/topalko.top/helena_topalovic

Pevač Milan Topalović Topalko i njegova ćerka Helena su juče proslavili važan dan - krštenje svoje unuke Dominike, zajedno sa njenim prvorođendanskim slavljem, baš kao što i tradicija nalaže.

Helena je zablistala u elegantnoj dugačkoj beloj haljini sa providnim detaljima i perjem oko rukava, dok je događaj bio organizovan na visokom nivou kako bi se obeležili oba značajna trenutka u životu male Dominike.

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

- Bog na nebu, kum na zemlji! Neka te Božija ljubav uvek vodi kroz život! Sa našim dragim prijateljima proslavili smo krštenje i prvi rođendan našoj Nikici. Hvala svima što su došli i ulepšali ovaj dan - napisao je Topalko na Instagramu, izražavajući svoju radost i zahvalnost.

Nakon ceremonije krštenja, gosti su se preselili na proslavu rođendana koja je bila organizovana u luksuznom prestoničkom restoranu. Tema dekoracije bila je crvena boja, dok su deca imala poseban prostor sa toboganima i igračkama, kako bi uživala tokom slavlja.

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

Švedski sto je bio bogato poslužen raznovrsnim specijalitetima, dok je posebna atrakcija bila čokoladna fontana koja je oduševila sve prisutne. Gosti su uživali u prijatnoj atmosferi i druženju, čime su dodatno obeležili ovaj poseban dan za porodicu Topalović-Aleksić.

Dragan Aleksić se vešto krije od očiju javnosti

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

 

Helena i njen suprug Dragan Aleksić venčali su se u septembru 2021. godine, a iako je Helena veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno deli detalje iz svog života, Dragan se retko pojavljuje u javnosti i izbegava eksponiranje na društvenim mrežama.

- Žao mi je što moj muž neće da ga postavljam na Instagram, ali možete videti na jednoj fotografiji kako me drži i ne pušta. Mislim da je pobedio svoj strah od visine. Ljubav čini čuda - napisala je Helena.

Ovaj dan je bio prilika da porodica i prijatelji uživaju zajedno i proslave srećne trenutke u životu male Dominike, dok su Topalko i Helena pokazali svoju predanost porodičnim vrednostima i ljubavi prema svojoj ćerki i unuki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bony M

02.07.2024 17:33

Super, rezervisao još jedno gostovanje kod Kesića