VODITELJKA PINKA SE POJAVILA SA DEKOLTEOM ISPOD PUPKA: Stomak potpuno GO, a grudi samo što ne ispadnu (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci kraj malih ekrana ostali bez teksta!

VODITELJKA PINKA SE POJAVILA SA DEKOLTEOM ISPOD PUPKA: Stomak potpuno GO, a grudi samo što ne ispadnu (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Pinka, Tijana Stoisavljević, dugogodišnja koleginica Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" večeras se u studiju televizije Pink u Šimanovcima pojavila u zavodljivoj haljini koja je privukla pažnju gledalaca kraj malih ekrana.

Naime, nakon što je Tijana na svet donela ćerku, nije prošlo mnogo vremena pre nego što je voditeljka pokazala svoju neverovatnu transformaciju. Mnogi su primetili da je Tijana dovela liniju do savršenstva, a njen izgled u provokativnoj haljini definitivno je bio razlog za oduševljenje.

Kako se moglo videti uživo na Pinku, Tijana je večeras ponela smelu toaletu u crvenoj boji sa dekolteom do ispod pupka, što je izazvalo veliko oduševljenje.

Podsećanja radi, Tijana Stoisavljević i njen partner, fudbaler Mihailo Milutinović, postali su roditelji devojčice 29. jula 2023. godine, a za svoju naslednicu odabrali su veoma neobično ime - Kiara. Voditeljka je otkrila da su znali pol deteta zahvaljujući prenatalnom testu, te da je bila oduševljena idejom da starije dete bude devojčica, dok je Mihajlo želeo i brata za svoju ćerku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Stoisavljević i Mihailo Milutinović

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sam navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat jer je tako i kod mene i kod Mihajla u porodici - rekla je voditeljka po izlasku iz porodilišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading