OTKRIVENO ZAŠTO SANJA KUŽET I NEMANJA NISU VENČANI: Voditeljka mu rodila i drugog sina, ali još uvek nije potpisala papir!

Autor:

Zabava

04.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je glavni razlog!

OTKRIVENO ZAŠTO SANJA KUŽET I NEMANJA NISU VENČANI: Voditeljka mu rodila i drugog sina, ali još uvek nije potpisala papir!

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet

Popularna voditeljka Sanja Kužet je u tajnosti donela sina na svet sa svojim partnerom Nemanjom, kojem su dali ime Vuk. Iako je javnost navikla da je Sanja često u centru pažnje, Nemanja Živojinović preferira privatnost, a njih dvoje još uvek nisu odlučili da stanu pred oltar.

Foto: Instagram.com

Sanja Kužet

 

Voditeljka sa Nemanjom ima sina Strahinju, dok je starijeg sina Andriju dobila u prvom braku.

Sanja je jednom prilikom podelila svoje razmišljanje o braku, objasnivši da su njih dvoje uživali u zajedničkom životu i da su se bavili brojnim projektima, pa su zbog toga odložili venčanje. Iako nije nosila venčanicu drugi put kada su se vjenčali, Sanja je naglasila da im je važnije graditi svoj zajednički život i planirati budućnost nego organizirati veliku ceremoniju.

- Bila sam u drugom stanju kada sam se udala prvi put. Lepe uspomene, mislim iskreno, to su zaista u tom trenutku bile jedne jako važne i lepe stvari za mene. Drugi put nisam obukla venčanicu, ne zato što nismo moj sadašnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava. Mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo. Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku, ali i ovako nam je sjajno - rekla je svojevremeno za domaće medije Sanja.

Foto: printscreenPinkTV

Sanja Kužet

Grand produkcija je sa radošću iznela vesti o porođaju Sanje Kužet, ističući da su i mama i beba dobro i zahvaljujući svima na podršci.

- Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama, i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj pažnji - rekli su iz pomenute kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading