RADA VASIĆ UDALA I DRUGOG SINA! Otkrila sve o ZETU BIZNISMENU, evo kako je porodica reagovala!

Autor:

Zabava

05.07.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić otkrila da je i drugog sina koji je promenio pol udala.

RADA VASIĆ UDALA I DRUGOG SINA! Otkrila sve o ZETU BIZNISMENU, evo kako je porodica reagovala!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Vasić, majka bliznakinja Mika Vasić i Giba Vasić koji su postali Ivana i Ana Nikolić, izrazila je svoje zadovoljstvo time što su njene ćerke pronašle muževe za koje ima samo reči hvale. Njene ćerke su pronašle partnere sa kojima su se zaklele na večnu ljubav i koje Rada izuzetno ceni i poštuje.

Rada ističe da je njen suprug Rade Vasić, koji je takođe vodio tešku borbu za život, odlično prihvatio zetove, te da su zajedno prolazili kroz teške trenutke. Njihova podrška je bila od neprocenjivog značaja u teškim životnim situacijama, a Rada otkriva da je i sama malo strožija prema njima, postavljajući određene granice.

Foto: printscreen/youtube, tiktok.com/printscreen

Rada Vasić i Rade Vasić

 


Rada je otkrila da njene ćerke Ivana i Ana planiraju da usvoje decu i na taj način prošire svoje porodice. Ivana je udata za biznismena iz Nemačke, dok je Ana u braku sa Srbinom koji je kamiondžija. Obe sestre priželjkuju da usvoje decu, ali ističu da je za to još uvek rano i da im je najvažnije da su srećne.

- Prvo se udala Ivana, a sada je i Ana sklopila brak. Otkad su Mika i Giba promenili pol, ja imam jednog sina i pet ćerki. Zetove uopšte ne odvajam od svog sina, oni me cene i poštuju. Kada sam bila u bolnici dali su sve od sebe da mi pomognu, trčali su na sve strane da mi spasu život. Imam divnu decu, ali i divne zetove. Jedan je Nemac, a drugi Srbin - priča Rada za Informer i otkriva da je zetove odlično prihvatio i njen suprug Rade Vasić koji je baš poput supruge vodio tešku borbu za život nakon što su mu bubrezi otkazali, ali je na sreću zdravstveno stanje bračnog para sada stabilno.

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Rada Vasić, Mika i Giba Vasić

 

Rade je odlično prihvatio i drugog zeta, često se šale i druže, a ja sam malo strožija. Moraju da se znaju neke granice - kaže šarmantna bivša rijaliti učesnica.

- Ivana se udala za biznismena iz Nemačke, on je stariji zet i ima 38 godina. Poštuje i voli moju ćerku. Ana je u braku sa Srbinom, on je kamiondžija. Obe ćerke priželjkuju da usvoje decu i da na taj način prošire svoje porodice. Otom, potom, još uvek je rano za to. Bitno mi je da su srećne - istakla je Mikina i Gibina majka. 

- Ana i Ivana se često posećuju i putuju zajedno. Porodice njihovih muževa su ih odlično prihvatile. Obe imaju super život, a ja mislim da nadaleko nema tako složnih porodica kao što su naše - zaključila je Rada. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading