KOLABIRAO SLOBA RADANOVIĆ! Pevač prikovan za KREVET hitno prikačen na INFUZIJU, poznato u kakvom je stanju (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava, odmah se oglasila njegova žena Jelena!

KOLABIRAO SLOBA RADANOVIĆ! Pevač prikovan za KREVET hitno prikačen na INFUZIJU, poznato u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović nedavno je morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji zbog povrede ruke, a sada se suočava sa novim zdravstvenim problemom. Njegova supruga Jelena je objavila video na Instagramu na kojem se vidi kako pevač prima infuziju, a muškarac koji meri njegovu temperaturu zaključuje da će ipak moći da nastupa.

Naime, nakon ovog snimka, Jelena je kratko izjavila da je Sloba samo prehlađen, prenosi Informer.

Republika

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Sloba Radanović završio na infuziji

Međutim, situacija postaje ozbiljnija jer je majka Slobe Radanovića završila u bolnici. Pevač se oglasio na svom Instagram profilu objavivši fotografiju sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Iako se nalazi u bolničkom krevetu, majka i supruga su zadržale osmehe na licima, što je dirnulo mnoge.

Sloba je uz fotografiju napisao: "Žena koja me rodila i žena koja me preporodila", pokazujući tako duboku emotivnu povezanost sa svojim najbližima u teškim trenucima.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović sa ženom i majkom u bolnici

Iako se suočava sa zdravstvenim izazovima, Sloba Radanović može računati i na podršku svojih vernih fanova, koji su veoma emotivno reagovali na njegove objave na društvenim mrežama. Njihovi ohrabrujući komentari i poruke podrške svakako će mu pružiti dodatnu snagu u ovim trenucima.

Sloba je poznat po svojoj energičnoj izvođačkoj energiji na nastupima, a njegovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak na scenu, kada se oporavi od zdravstvenih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

06.07.2024 00:11

Prodao ljubav ,za karijeru!