Viktor Živojinović DOŽIVEO NEZGODU NA LETOVANJU?! Brenin sin pokazao MODRICE, ove fotografije zabrinule javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta mu se desilo!

Viktor Živojinović DOŽIVEO NEZGODU NA LETOVANJU?! Brenin sin pokazao MODRICE, ove fotografije zabrinule javnost! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović, sin poznatih javnih ličnosti Lepe Brene i Bobe Živojinovića, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa voditeljkom Sofijom Spasojević. Iako su dugo uspešno čuvali svoju vezu daleko od očiju javnosti, nedavno su odlučili da je više ne skrivaju.

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor i Sofija

Viktor je na svom Instagram profilu objavio fotografiju njih dvoje iz aviona, što je bio prvi put da su javno pokazali da su zajedno otputovali na odmor. Na slici su delovali opušteno i nasmejano, dok je Viktorov vrat svima privukao pažnju, zbog nekoliko vidljivih ogrebotina. Ostalo je nepoznato kako su te ogrebotine nastale, što je izazvalo mnoga nagađanja njegovih pratilaca o poreklu trgova, a mnogi su zaključili da je reč o "ljubavnim pečatima", poznatijim kao "šljive", dok su neki mislili da je doživeo neku nezgodu.

Sofija je takođe aktivno delila utiske sa putovanja na svom Instagram nalogu. Objavila je snimak iz luksuznog automobila dok su se vozili ka njihovoj destinaciji. Očigledno je da je njihov odmor pažljivo planiran kako bi kombinovali odmor i uživanje u provodu.

Foto: instagram.com/spasojevicsofija

Viktor i Sofija

Podsećamo, ova veza je postala javna pre nekoliko nedelja kada je Viktor prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju. Od tada, njih dvoje su povremeno delili trenutke sa svojih zajedničkih putovanja i aktivnosti na društvenim mrežama, što je izazvalo interesovanje javnosti.

Viktor Živojinović, iako rođen u poznatoj porodici, uspešno gradi svoju karijeru i sopstveni identitet, dok je Sofija Spasojević prepoznatljiva kao uspešna voditeljka koja je takođe aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog privatnog života.

Za sada, detalji o njihovoj vezi su ostali u sferi privatnosti, ali njihove zajedničke objave na društvenim mrežama pokazuju da su srećni i da uživaju u svom odnosu. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza dalje razvijati i kako će se nositi sa pažnjom javnosti koja ih prati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading