"PUTIN SA ALIEKSPRESA" Skinuo se gradonačelnik Banjaluke, pa ZAJAHAO KONJA, društvene mreže IZGORELE (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Draška Stanivukovića odmah optužili da pokušava da iskopira predsednika Ruske federacije!

"PUTIN SA ALIEKSPRESA" Skinuo se gradonačelnik Banjaluke, pa ZAJAHAO KONJA, društvene mreže IZGORELE (VIDEO)

Foto: Alexey DRUZHININ / AFP / Profimedia, Printscreen/X

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, napravio je pometnju snimkom koji je objavio na svojim društvenim mrežama. Naime, on je pokazao kako vodi računa o fizičkom izgledu, kao i kako započinje nedeljna jutra. 

Draško je pokazao konja kog jaše, dok je na sebi nosio samo pantalone. Nakon toga, Stanivuković je pokazao i kako izgleda njegov trening. 

- Najlepša nedeljna jutra! Priroda, Fargo i trening - napisao je Draško.

Usledilo je pregršt komentara ispod objave, a mnogi su komentarisali njegov stajling. Mnogi su prokomentarisali da Draško pokušava da iskopira Vladimira Putina, predsednika Ruske Federacije, koji često bez majice jaše konja. Neki su ga pohvalili, dok su ga drugi iskritikovali.

- "Nemaš patike? Ko joj normalan ide go do pojasa i još vežba sa cipelama na nogama", "Putin sa Aliekspresa", "Nisi Putin, ne trudi se", "Putinov sin", "Putin isto tako vežba i konja jaše, kao Draško, gradonačelnik Banjaluke", "Malo egzibicionizma nije naodmet, samo umereno", "Mnogo je lep konj", "Namažite neku kremu da ne izgorite, Draško", "A gde ćeš nedeljom da kupiš jogurt za te opekotine", "Novi Putin", "Ti to Putina glumiš", "Obuci se, ne glumi manekena", "Bravo, Draško, lep snimak i dobra poruka", "Možda nikad neće biti Putin, ali neka pokuša" - samo su neki od komentara ispod Stanivukovićeve objave.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin često jaše konje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading