ŠTA ĆE REĆI NJEN MUŽ?! Popularni reper ovo uradio Maji Berović, mnogi ostali u šoku zbog poteza! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.07.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je prethodno izjavila da je žao što saradnja sa Jalom i Bubom Korelijem nije nastavljena, ističući da nije ona ta koja je donela odluku da prekinu sa radom.

ŠTA ĆE REĆI NJEN MUŽ?! Popularni reper ovo uradio Maji Berović, mnogi ostali u šoku zbog poteza! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna pevačica Maja Berović privukla je pažnju svojih obožavalaca objavom provokativne fotografije na Instagramu. Pozirajući u prelepoj crvenoj haljini, Maja je istakla svoju zanosnu figuru, a uz fotografiju je napisala "Crveno na radost". Ova objava izazvala je veliki broj lajkova, a među njima se izdvojio i lajk Bube Korelija, što je izazvalo posebnu pažnju s obzirom na njihovu prethodnu saradnju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović

 

Maja je prethodno izjavila da je žao što saradnja sa Jalom i Bubom Korelijem nije nastavljena, ističući da nije ona ta koja je donela odluku da prekinu sa radom. Ona je otkrila da je odgovor na tu kontroverzu kod njih dvojice, naglašavajući da bi volela da čuje njihovu stranu priče. Takođe, Maja je istakla da su dva njena hita, na kojima su radili Buba i Jala, privremeno uklonjena sa YouTube platforme zbog provere autorskih prava, što je rezultiralo gubitkom milionskih pregleda.

Foto: Instagram printsceen

Bubin lajk na slici Maje Berović

 

Sada je Buba Koreli, u jeku spekulacija o tome u kakvom je odnosu sa folkerkom stavio emotikon srca na njenu fotografiju na Instagramu, pa su fanovi reagovali vrlo prijatno, najviše zbog toga što su pomislili da bi saradnja mogla da se obnovi.

Foto: youtube.com/printscreen

Buba Koreli

 

Podsećamo, Buba Koreli i Džala Brat su Berovićki napisali neke od najvećih hitova, kao što su "Pravo vreme", "Mala Lomi", "Nisam normalna" i druge, a u spotovima su se u duetima zajedno pojavljivali, a koji imaju milionske preglede na Jutjub platformi.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading