STANIJA DOBROJEVIĆ JAVNO PONIŽENA: Naša pevačica je ŽESTOKO URNISALA, u sve umešan njen BIVŠI DEČKO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević joj ovo nikada neće oprostiti!

STANIJA DOBROJEVIĆ JAVNO PONIŽENA: Naša pevačica je ŽESTOKO URNISALA, u sve umešan njen BIVŠI DEČKO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica i javna elitna prostitutka Elektra Elit izaziva pažnju gde god da se pojavi, a nedavno je javnost bila šokirana kada se bivši dečko Stanije Dobrojević, maneken Marko Marković našao u njenom spotu. 

Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu da li su više nego saradnici, budući da su vrlo često objavljivali zajednički video snimke, koji su postajali preko noći viralni. Međutim, sada je na redu došla i Markova bivša devojka, Stanija Dobrojević, prema kojoj Elektra nije imala lepo mišljenje. 

Naime, Elektru su upitali da oceni Dobrojevićevu od 1 do 10, na šta je ona imala sočan komentar. 

- Šest, mišljenje nemam... Znači, ja sam za nju bez mišljenja - poručila je Elektra u video snimku koji je postao viralan na društvenoj mreži Instagram. 

Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Tokom gostovanja, Maja Nikolić je iznela svoje mišljenje o nekoliko javnih ličnosti. Između ostalog, pohvalila je Sašku Karan kao "instituciju što se tiče mozga, rijalitija i pranja mozga na ruke", istakavši da je ozbiljino pametna žena. Takođe, pohvalila je Jelenu kao boljeg rijaliti igrača, dok je za Marinu Perazić rekla da je "slatka i simbol prošlih vremena".

Maja je potom iznela i svoje mišljenje o Staniji Dobrojević, ističući da voli ljude koji koriste mozak, dok se za Staniju vezuje tverkovanje i zadnjica, a ko se dobro seća, u rijalitiju je govorila i o tome kolika joj je tarifa, aludirajući na to da se bavi najstarijim zanatom.

- Volim ljude koji koriste mozak, Stanija je poznata po tverkovanju i zadnjici. Kad se spomene Stanija odmah se pomisli na zadnjicu. Ne bih puno da se zadržavamo na njoj - rekla je ona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading