OBUSTAVLJENI SVI PROJEKTI U KOJIMA JE MOAMER KASUMOVIĆ! Hitno stopirana serija "Lud, zbunjen, normalan!"

Autor:

Zabava

21.09.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično saopštenje ekipe popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" nakon saznanja da je glumac Moamer Kasumović polno uznemiravao maloletnika

OBUSTAVLJENI SVI PROJEKTI U KOJIMA JE MOAMER KASUMOVIĆ! Hitno stopirana serija "Lud, zbunjen, normalan!"

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Moamer Kasumović

Poznati sarajevski glumac Moamer Kasumović izazvao je veliko čuđenje i osudu javnosti nakon što je otkriveno da je osuđen 2021. godine zbog bludničenja nad maloletnikom

Kasumovića je proslavila uloga Damira Hazlinovića u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", a sada su svi projekti u kojima on učestvuje - obustavljeni. Kasumović je osuđen na godinu, kaznu je otplatio, a nije odležao ni dana.

Scenarista Feđa Isović otkrio je da je kompletna ekipa šokirana i da su se svi nadali da je u pitanju samo trač:

- Mogu ti reći da sam šokiran, kao i svi drugi. Mi smo prošle godine radili s njim pilot seriju. Čim smo za ovo saznali, obustavili smo produkciju te serije. Verovatno, ako budemo imali uslove, snimaćemo ponovo s nekim drugim glumcem. Drugo šta nemam stvarno reći - kazao je Isović.

Republika

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Moamer Kasumović

 

Dodao je da su svi šokirani, zbunjeni.

- Cela ekipa, cela produkcija. Nalazimo se u stanju neverice da je moguće da se nešto tako desi. Nadao sam se da je samo reč o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim, ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on - istakao je Isović za Avaz.

Javna osuda se posebno fokusirala na činjenicu da je Moamer Kasumović, prema tvrdnjama lokalnih medija u BiH, imao mogućnost da otkupi svoju kaznu od 12 meseci zatvora. Ovo je izazvalo dodatno nezadovoljstvo javnosti, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je uložilo žalbu na visinu izrečene kazne, koja je nažalost bila odbijena.

Republika

Foto: Instagram.com/moamer_kasumovic

Moamer Kasumović

 

Ova situacija je izazvala buru reakcija širom regiona, sa mnogima osuđujući "nisku" kaznu koja je dodeljena glumcu Moameru Kasumoviću. Mnogi su podigli glas protiv nejednakosti u pravosudnom sistemu i zahtevali pravednije postupanje prema svim građanima, bez obzira na njihovu profesiju ili društveni status.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading