SLOBA RADANOVIĆ OBELODANIO JEZIVU FOTOGRAFIJU MOAMERA KASUMOVIĆA! Pevač gori od besa zbog pedofila na slobodi!

Autor:

Zabava

21.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović nije mogao da ćuti o slučaju Moamera Kasumovića.

SLOBA RADANOVIĆ OBELODANIO JEZIVU FOTOGRAFIJU MOAMERA KASUMOVIĆA! Pevač gori od besa zbog pedofila na slobodi!

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro, youtube.com/RTV Pink Official

Poznati sarajevski glumac Moamer Kasumović izazvao je veliko čuđenje i osudu javnosti nakon što je otkriveno da je osuđen 2021. godine zbog bludničenja nad maloletnikom. Sloba Radanović, popularni pevač, izrazio je svoje nezadovoljstvo ovom situacijom putem moćne poruke na društvenim mrežama.

Radanović je uporedio slučaj Moamera Kasumovića sa situacijom Selmira Pehlića, oca šestoro dece iz Bužima. Pehlić je, suočen sa teškim materijalnim stanjem i nemogućnošću da prehrani decu, ukrao dva metra drva koje je prodao kako bi kupio mleko i pelene. Za ovaj čin, Pehlić je osuđen na 18 meseci zatvora, koje je odslužio pre nego što se vratio kući.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović o Moameru Kasumoviću

 

Javna osuda se posebno fokusirala na činjenicu da je Moamer Kasumović, prema tvrdnjama lokalnih medija u BiH, imao mogućnost da otkupi svoju kaznu od 12 meseci zatvora. Ovo je izazvalo dodatno nezadovoljstvo javnosti, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je uložilo žalbu na visinu izrečene kazne, koja je nažalost bila odbijena.

Ova situacija je izazvala buru reakcija širom regiona, sa mnogima osuđujući "nisku" kaznu koja je dodeljena glumcu Moameru Kasumoviću. Mnogi su podigli glas protiv nejednakosti u pravosudnom sistemu i zahtevali pravednije postupanje prema svim građanima, bez obzira na njihovu profesiju ili društveni status.

Podsetimo, kako Raport nezvanično saznaje, Kasumović je svoju slobodu platio otprilike 36.500 KM, odnosno 2.181.555.61 dinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading