Mladi pevač progovorio o Saši Popoviću: Susret sa njim je bio mnogo STRESAN za njega, ali je izdržao STOIČKI DO KRAJA!

Autor:

Zabava

23.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Živković je bio veoma samouveren pred direktorom.

Mladi pevač progovorio o Saši Popoviću: Susret sa njim je bio mnogo STRESAN za njega, ali je izdržao STOIČKI DO KRAJA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" uvek je bilo poligon za otkrivanje novih muzičkih talenata, a jedan od njih je svakako i mladi pevač Uroš Živković.

Međutim, put do uspeha ni njemu nije bio nimalo lak, kako otkriva sam Uroš.


Naime, na prvoj audiciji, on se suočio sa žirijem nakon što se predstavio sa veoma zahtevnom pesmom "Svako ima onog kog nema".

Pošto njegov glas nije bio u potpunosti formiran zbog puberteta, a što je primetio Saša Popović, koji se zbog toga dvoumio da li da ga pusti da prođe.

- Ti si bio u "Zvezdicama". Sad ti malo mutira glas, ajde da sačekamo još godinu dana, treba ti malo iskustva. A možda te i stavim sad u takmičenje, videću - rekao je Saša na audiciji, na šta mu je Živković samouvereno odgovorio:

- Razmisli!

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Živković se prisetio svog prvog iskustva sa Popovićem

Taj period sa prve audicije, kako kaže, pamti kao izazovan period u svom životu.

- Baš dugo nisam gledao svoju audiciju, sećam se da je mama snimala to telefonom. Čuje se po glasu da sam bio u pubertetu, pevao sam kroz nos, katastrofa - priznao je Uroš za Grand.

Dok se Uroš priseća svojih početaka, kreativni direktor "Granda" Saša Popović se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

On se poslednji put pojavio u javnosti na snimanju finala 17. sezone "Zvezda Granda", gde je došao na štakama i većinu vremena proveo sedeći.

Njegovo zdravstveno stanje je zabrinulo mnoge, ali Saša i dalje hrabro nastavlja svoju borbu. Kako se Popović bori sa zdravstvenim problemima i kako će se to odraziti na dalji tok muzičkog takmičenja ostaje da se vidi, ali je sigurno da je podrška javnosti i kolega od velikog značaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading