JOKSIMOVIĆ OTKRIO SVE O TEŠKOJ BOLESTI! Trpi NESNOSNE BOLOVE, evo šta ga muči već duže vreme!

Autor:

Zabava

25.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne!

JOKSIMOVIĆ OTKRIO SVE O TEŠKOJ BOLESTI! Trpi NESNOSNE BOLOVE, evo šta ga muči već duže vreme!

Foto: Instagram.com

Glumac Saša Joksimović nedavno je javno progovorio o dugogodišnjem zdravstvenom problemu koji ga muči - bolovima u želucu. Ovaj problem, koji je postao sve češći u današnje vreme, prati ga još od najranijeg detinjstva, a uprkos lečenju, simptomi se nisu povukli.

- Kod mene je situacija da sad u ovom trenutku imam bol u želucu. Ujutru kada ustanem takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo ali sada više ne - počinje priču Saša i nastavlja:

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official

Saša Joksimović

 

- Neretko dođem u situaciju da moram otići i na infuziju gde mi daju koktel raznih lekova kako bi mi umirio stomak. Kada mi dođe žuta minuta, a ona Bogami traje petnaestak dana.

Još od srednje škole sam muku mučio s tim. Sedam, osam puta sam gutao sondu, kada su mu ustanovili heliko bakteriju, piše Gloria.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saša Joksimović

 

Glumac je objasnio o kako njegov želudac izgleda.

Poslednji put sam bio, lekari su mi rekli da tako nešto još nisu videli, da moj želudac izgleda kao lubenica. Sva krv, sluz mi se spušta niz želudac i tada su mi ustanovili upalu donjeg dela jednjaka i gastritis – otkrio je Saša.

Foto: Youtube.com printscreen

Saša Joksimović

 

Podsećamo, Saša Joksimović i njegova supruga Nevena su jedan od najdugovečnijih parova na našoj javnoj sceni, čija ljubavna priča već traje 23 godine. Njihov odnos je krunisan rođenjem sina Ilije, čime su postali još srećnija porodica.

Pre nekoliko meseci, javnost je bila uzburkana glasinama o razvodu ovog para. Joksimović je čak na svom Instagram profilu podelio objavu koja je sugerisala na njihovu moguću razdvojenost. Međutim, kako je vreme prolazilo, ispostavilo se da je situacija ipak drugačija.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading