"PRETERALA JE SA GRUDIMA I UVEK SE ISTIČE"! Komšije RAZVEZALE JEZIK o Tei Tairović - ŠOK INFORMACIJE PROCURILE U JAVNOST!

Autor:

Zabava

25.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se saznalo!

"PRETERALA JE SA GRUDIMA I UVEK SE ISTIČE"! Komšije RAZVEZALE JEZIK o Tei Tairović - ŠOK INFORMACIJE PROCURILE U JAVNOST!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica Tea Tairović pevala je u beogradskoj Areni dve večeri zaredom, 21. i 22. septembra, a uprkos tome što su joj mnogi sugerisali da treba da otkaže koncert zbog tragedije koja se desila na putu Raška-Kraljevo, u blizini Bojanića, kada je stradalo troje dece i otac, ona je održala spektakl o kome se i danas jaljaju različita mišljenja.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea

Ekipa domaćih medija posetila je komšiluk pevačice, a oni su imali štošta da kažu o Tei.

Tea živi u elitnom delu grada, a komšije su uglavnom bile raspoložene da pričaju o atraktivnoj pevačici.

- Kako da je ne znamo. Vrlo je atraktivna. Mada ako mene pitate preterala je sa grudima i uvek ih ističe. Razumem njene mlade godine, ali ima ona slatku facu, pametna je, što će joj ti silikoni. Kada ima vremena ljubazno se javi, a kada je u žurbi, samo prođe. Stalno je čeka sada ovaj dečko. Ne odvaja se od nje. Ja sam mislila da joj je to obezbeđenje, pa mi unuka reče da joj je momak. Ide on uz nju. Kršan dečko. Viđen - kaže jedna starija gospođa koju je ekipa Blica zatekla da sedi ispred zgrade sa prijateljicom.

I dok su ćaskali sa njima, pojavila se jedna mlađa devojka, koja je oduševljena sa poznatom komšinicom.

- Tea je kraljica. Predivna devojka. Čula sam da haljine koje više ne nosi poklanja u komšiluku.Jedna žena joj je tražila za svoju ćerku i ona joj je poslala nekoliko. Da li joj je trebalo za rođendan ili maturu nisam sigurna. Baš je slatka. Vrcava sva. Mnogi stariji kažu: “Vidi je ide polugola ulicom”, a ona se spremi za nastup tako. Pa kako će ići, to joj je posao, da se atraktivno obuče - kaže ova devojka ya poenute medije.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea

- Retko ona dolazi. Uglavnom sada više viđamo ovog njenog dečka. Ona je ranije svraćala samo za gazirana pića i žvake i neke osnovne namirnice. Ljubazno se javi, ali to je to - kažu u marketu.

I u kafiću koji je u kraju imali su sličan komentar.

- Dođe, ali možda jednom u mesec dana. A i kada će kada stalno nastupa. Popije piće, pojede ponekad našu picu i to je to. Fina je. Lepa je i bez šminke - kaže konobar za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading