KAO DA NIJE BILA TRUDNA! Nadica Ademov izašla iz porodilišta, suprug doneo SKUPOCENU NOSILJKU za naslednika! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.10.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekuliše se da je vrednost čak 72.000 dinara!

KAO DA NIJE BILA TRUDNA! Nadica Ademov izašla iz porodilišta, suprug doneo SKUPOCENU NOSILJKU za naslednika! (GALERIJA)

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Popularna pevačica Nadica Ademov se porodila pre tri dana, a nakon ćerke Meline na svet je donela sina, kome su njen suprug Damir i ona dali ime Amel. Danas Nadica izlazi iz porodilišta, a njen suprug Damir stigao je u privatnu kliniku na Novom Beogradu, u potpuno opuštenom izdanju, a sa sobom je nosio nosiljku u kojoj će izvesti sina sa zanimljivim printom.

Kako se spekuliše, kolevka je vredna čak 72.000 dinara. Damir je ušao u kliniku po Nadicu i sina, a pevačica je blistala. Mnogi su komentarisali kako izgleda kao da nije bila trudna.

Nadica je tokom izlaska iz bolnice otkrila i kako se oseća:

- Osećam se odlično, beba je perfektna. Kažu da je bio jedan od boljih beba, porođaj je prošao kako treba. Ovaj porođaj mi je bio lakši jer sam već bila upoznata kako sve ide. Za bebicu je odavno sve spremno. Seka je jako ljuta, nije joj jasno gde sam ja i zašto me nema kod kuće. Kada vidi brata na kameri, raduje se, ljubi telefon. Misli da je on neka igračka, neka beba. Verujem da će se radovati jer voli decu - rekla je Nadica, pa nastavila:

- Ova trudnoća mi je bila lakša, nije bila planirana. Prva trudnoća je bila rizična, a i ništa nisam znala šta me čeka. Iskreno, nisam spremna na sve što me čeka sa dve bebe, ali imam pomoć i izguraćemo. Suprug mi mnogo pomaže, on je tata za primer. Hoće i da ustane, noću se budi, ništa mu nije teško. Tri dana je slavio rođenje sina. Sprema se veliko slavlje u oktobru na koje će i novinari biti pozvani - rekla je Nadica koja i dalje ne zna šta joj je suprug kupio:

- Najbitnija mi je ljubav i podrška, ja sam poklon svog života dobila. Moja deca su mi najveći dar. Neće biti duga pauza, čim se oporavim počeću da nastupam, nove pesme su spremne - rekla je Nadica, prenosi "Blic".

PRVA FOTKA IZ PORODILIŠTA

Pevačica je nedavno podelila prvu fotografiju sina na društvenim mrežama uz emotivnu poruku: "Dobro nam došao sine, borcu moj! Ponosna sam na tebe! Najsrećnija i najispunjenija osoba sam na svetu. Hvala ti. Tvoja seka će biti ponosna što te ima." Ova objava je izazvala talas oduševljenja među njenim pratiocima.

SIMBOLIKA IMENA AMEL

Roditelji su za naslednika odabrali ime sa jakom simbolikom. Amel dolazi iz arapskog jezika i znači želja, nada, cilj, ali i rad, aktivnost, čime su pokazali da pažljivo biraju imena koja nose posebnu poruku i značenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading