ISTINA O PORODICI ŠAULIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Ilda uživo u programu otkrila VELIKU TAJNU o Šabanu - OVO se desilo nakon njegove smrti!

Autor:

Zabava

08.10.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić velikim priznanjem šokirala je gledaoce!

ISTINA O PORODICI ŠAULIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Ilda uživo u programu otkrila VELIKU TAJNU o Šabanu - OVO se desilo nakon njegove smrti!

Foto: ST/V.Lukić, YouTube/Printscreen

Ilda Šaulić i Šaban Šaulić

Večerašnje izdanje emisije "Amidži šou" bilo je ispunjeno zanimljivim gostima i još zanimljivijim odgovorima na škakljiva pitanja. U uvodnom delu emisije, publika je imala priliku da čuje šta popularni gosti misle o različitim temama, a neki od odgovora definitivno su iznenadili.

U segmentu "Stigla nam je pošta", gosti su odgovarali na pitanja koja su izazvala pažnju publike.

Republika

Foto: Amig show

Ilda Šaulić u emisiji ,,Amidži šou"

 

Jedan od emotivnijih trenutaka emisije bio je kada je Ilda Šaulić otkrila da je u jednom trenutku razmišljala o završetku svoje muzičke karijere. Kao razlog, navela je trenutak kada ju je otac napustio, ističući da joj tada ništa više nije imalo smisla. Ipak, kako je istakla, podrška koju je dobila od njega kasnije je promenila njen pogled na karijeru, naglašavajući koliko je važna podrška voljenih u ostvarivanju snova.

- Bio je trenutak kad nas je otac napustio i više mi nišra nije imalo smisla. Nekako sam krenula da pevam uz njega i zajedno smo nastupali, kad je došlo do trenutka da njega nema nisam videla svrhu. On na početku nije bio za moju karijeru ali kasnije je promenio mišljenje - ispričala je Ilda.

Gosti su se otvoreno suočili sa škakljivim pitanjima, pružajući publici uvid u svoje živote i stavove. Ognjen Amidžić je još jednom uspeo da napravi nezaboravno veče za svoje gledaoce, a njegova veština vođenja emisije i interakcija sa gostima definitivno su doprinele sjajnoj atmosferi emisije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading