DARKO LAZIĆ IZVEO ĆERKU I ŽENU IZ PORODILIŠTA! Kaća u miniću LJUBI folkera, evo na koga liči BEBA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.10.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ne ispušta naslednicu iz ruku!

Katarina, supruga popularnog pevača Darka Lazića, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Srna. Nakon tri dana provedenih u porodilištu, Katarina je danas izašla iz istog, a Darko je zajedno sa njenim sestrama, Tijanom i Kristinom, došao po nju. Oboje su blistali od sreće, a Darko je nosio kolevku dok je Kaća zablistala u miniću, čizmama i kožnoj jakni.

Pred kamerama su razmenili nežan poljubac pre nego što su se uputili ka porodičnom domu, a zatim i otkrili prve utiske nakon što su postali roditelji, iako Lazić već ima iskustva kada su deca u pitanju.

Osećaj je nestvaran, danas sam posebno uzbuđena. Ćerkica je preslikana tata. Idemo kući da odmorimo. Dosta je beba mirna, ja sam bila uzbuđena noćas, nisam spavala. Dosta je slavlja, sada idemo da uživamo - istakla je folkerova izabranica za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Darko Lazić izveo suprugu Katarinu i ćerku iz porodlišta

Inače, ime Srna nosi simbolično značenje elegancije, nežnosti i plahovitosti. Srna takođe simbolizuje stidljivu i ranjivu osobu koja teži povlačenju, ali isto tako nosi instinktivne moći bez agresivnosti.

Podsećanja radi, Katarina Lazić se porodila pre dva dana, a tim povodom, pevač je organizovao slavlje za porodicu i prijatelje u jednom restoranu u Rumi. 

Na proslavi, Darko Lazić nije krio svoju veliku sreću zbog rođenja ćerke Srne, te je istakao da je veoma srećan čovek, kao i da je jedva čekao da upozna svoju "malu princezu". Takođe, otkrio je da je beba veoma slična njemu i da je veoma dobar apetit, što je izazvalo osmehe prisutnih.

Ja sam... I te kako srećan čovek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. Sutra treba da odemo po bebu, ako Bog da... - rekao je pevač, te priznao da ne zna koliko je popio:

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od prekjuče, izgubio sam broj! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading