SIN LEPE BRENE UHVAĆEN NA DELU! Kamera uspela da usnimi ono što je DUGO krio od javnosti (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović došao sa devojkom na slavlje Radiše Trajkovića Đanija!

SIN LEPE BRENE UHVAĆEN NA DELU! Kamera uspela da usnimi ono što je DUGO krio od javnosti (FOTO)

Foto: Republika.rs

Danas je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru održano svečano krštenje male Nike, naslednice Marka Trajkovića, sina poznatog folkera Radiše Trajkovića Đanija. Ovo slavlje predstavlja veliki događaj za porodicu Trajković, s obzirom da se poklapa sa Nikinim prvim rođendanom. 

Gala slavlje nastavljeno je u jednom od poznatih beogradskih restorana, a među zvanicama se našao i Viktor Živojinović, u društvu svoje devojke i voditeljke Sofije. Njih dvoje nisu bili raspoloženi da poziraju foto-reporterima, ali mi smo ih uvatili na ulasku na proslavu.

Podsećanja radi, Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, pre nekoliko meseci odlučio da promeni svoj život iz korena i posveti se zdravoj ishrani i vežbanju koje su urodile plodom, te je sada ponosno pokazao mišiće.

Naime, Viktor se nedavno pohvalio kako se izgubio čak 70 kilograma, što ga je dodatno motivisalo da nastavi sa svojim planom zbog koga sada šeta zategnuto telo i mišiće. On je objavio novu fotku iz teretane na kojoj se vidi koliko mu se promenilo telo, a jakim bicepsom koji je istakao u prvi plan izmamo je brojne pohvale na račun novog izgleda.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović smršao 70 kilograma

Podsećamo, Viktor je svojevremeno imao preko 160 kilograma o čemu je Brena govorila za domaće medije.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading