ISTINA O SVAĐI KARLEUŠE I MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jelena otkrila kakvo ZLO joj je priredila bivša drugarica, OVO joj nikada neće oprostiti!

Autor:

Zabava

11.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša bez dlake na jeziku otkrila je sve o raspravi sa Marijom Šerifović!

ISTINA O SVAĐI KARLEUŠE I MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jelena otkrila kakvo ZLO joj je priredila bivša drugarica, OVO joj nikada neće oprostiti!

Foto: ATAImages

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je gostovala na podkastu kod jutjubera Stefana Lazarova gde je otvorila dušu i progovorila o svom odnosu sa Marijom Šerifović, sa kojom je nekada bila nerazdvojna tokom zajedničkog rada u žiriju "Zvezda Granda".

Karleuša je otkrila da je povređena postupcima Šerifovićke, posebno kada je Marija lajkovala uvredljiv komentar na njen račun na Tviteru.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša o svađi sa Marijom Šerifović

 

- Bila sam uz nju i u dobru i u zlu, ali kada je bilo problema vezanih za mene, ona nije bila uz mene. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je lajkovala jedan jako ružan komentar -  izjavila je Jelena.

Karleuša je istakla koliko ju je povredila Marijina reakcija tokom teških trenutaka, kada su joj izašli novi albumi i kada je bila izložena velikom linču.

- U tom momentu, najmanje što sam očekivala od prijatelja je da se pridruže, makar i tim jednim lajkom - poručila je Karleuša. Ovo razotkriva duboku emotivnu povređenost Jelene Karleuše i njeno razočaranje u postupke Marije Šerifović.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša o svađi sa Marijom Šerifović

 


Podsećamo da je prošle godine Jelena otpratila Mariju sa Instagrama, na šta je Šerifovićka odgovorila da nema problem s njom i da ukoliko neko ima problem, to treba da reši sam. Ova javna prepiska dodatno je produbila jaz između ove dve estradne ličnosti i ostavila javnost u šoku.

Jelena Karleuša je kroz ovo gostovanje pružila uvid u svoje emotivno stanje i otkrila detalje o odnosu sa Marijom Šerifović koji su do sada bili nepoznati javnosti. Ovo gostovanje sigurno će izazvati brojne reakcije i komentare, ali istovremeno je otvorilo prostor za razmišljanje o prijateljstvu i odnosima među poznatim ličnostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading