OVAJ SRPSKI BIZNISMEN UHVAĆEN SA LEPOM LUKIĆ NAKON AFERE SA BAKOM PRASETOM: Isplivali svi detalji njihovog susreta "Vodio sam ljubav"

Autor:

Zabava

12.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o navodnoj aferi Lepe Lukić sa moćnim biznismenom.

OVAJ SRPSKI BIZNISMEN UHVAĆEN SA LEPOM LUKIĆ NAKON AFERE SA BAKOM PRASETOM: Isplivali svi detalji njihovog susreta "Vodio sam ljubav"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Nedavno je odjeknula vest kada je pevačica Jelena Karleuša iznela tvrdnje da je njena starija koleginica Lepa Lukić imala navodnu aferu sa jutjuberom Bakom Prasetom. Jelena je u lajvu kod Bake iznela tu informaciju, nakon čega je Lepa odlučila da je tuži. Lepa se oglasila za portal Republiku i poručila sledeće.

Foto: ST/Tamara Pavišić/Nemanja Pančić, Shutterstock

Lepa Lukić tužila Jelenu Karleušu

 

- Ma šta me briga za to, neću da pričam, mnogo znam šta ona trabunja, otkud znam ko je bio kod mene. Boli me d*pe! Ne znam o kome priča! Šta ja znam ko sedi okolo, nemam pojma to. Boli me dupe, šta ja imam od toga šta je, je l' treba da se svađam sa njom, preskočite to! Je l' treba ja da to komentarišem sada? Nisam ja u tom svetu! Samo sada treba da se nerviram! šta ja treba da kažem sada? Ja nju nisam videla na televiziji 3 godina, a nisam je ni srela. Baš me briga šta ona ima da kaže! Ceca je pametna, šta god da se piše, ona ne komentariše ništa. Ja poštujem svakoga ko peva, ja niakda ne bih rekla za kolegu nešto loše! Sramota je što priča, ako hoće da bude u žiži interesovanja - poručila je Lepa Lukić za Republiku, te dodala da će tužiti Karleušu.

Sada su se na društvenim mrežama pojavile nove informacije. Naime, otac Maje Marinković, Taki Marinković na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju sa Lepom Lukić, te su ljuti tviteraši već raspalili po teroiji da je i tu postojali nešto više od fotografisanja. 

Foto: Instagram.com

Lepa Lukić i Taki Marinković

Međutim, sasvim je jasno da je Taki samo veliki poštovalac Lepinog lika i dela, te kao takav se fotografisao sa jednom od omiljenih pevačica. Taki se tim povodom oglasio:

- Ma to su čiste gluposti. Ja volim Lepinu muziku, pesme, uz njene pesme sam i odrastao, i plakao, i razvodio, i vodio ljubav, danas svako ima pravo da napiše šta hoće. To je neverovatno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading