PETRUŠEV ŽALI ŠTO SE NIJE VRATIO U ZVEZDU: U Beogradu bih mogao više da igram...

Autor:

Sport

12.10.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio" - tužan je Filip

PETRUŠEV ŽALI ŠTO SE NIJE VRATIO U ZVEZDU: U Beogradu bih mogao više da igram...

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Košarkaška sezona je uveliko počela, a Crvena zvezda za sada igra toplo-hladno, iako je sveopšti utisak pozitivan, pošto se u Evroligi krenulo sjajno sa dve pobede. Ipak, i pored solidnih partija na terenu, delije i dalje prizivaju upravu da dovede još jednog krilnog centra i tako kompletira ekipu koja bi mogla da napadne sam vrh Evrope. Znamo svi šta se događalo sa Filipom Petruševim i koliko su ga crveno-beli "jurili", da bi na kraju bilo - ništa, uz odluku da je trenutni roster ipak sasvim dovoljan.

Bio je nadomak dolaska u Beograd, a kako je sada i sam otkrio u razgovoru za grčku Novu, ni sam nije znao gde će igrati na startu sezone.

Republika

Foto: Starsport

Petrušev u dresu Zvezde

- Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici. Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem, rekao je Petrušev.

Iz njegovih reči se da zaključiti da je priželjkivao povratak u Zvezdu i mnogo minuta, iako i kod Barcokasa sada ima veliku ulogu zbog povreda Milutinova i Fala...

- To je suština – volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam se tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči, iskren je bivši košarkaš Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading