SKANDAL! PRIJIN KOMŠIJA POBESNEO: Šok-optužbe na račun pevačice i njenog OBEZBEĐENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je naša muzička zvezda bahata!

SKANDAL! PRIJIN KOMŠIJA POBESNEO: Šok-optužbe na račun pevačice i njenog OBEZBEĐENJA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

Na Instagram profilu "moj_beo_grad_" pojavila se fotografija, koju je adminima ove stranice poslao komšija muzičke zvezde Aleksandre Prijović. On je optužio pevačicu da navodno stolicom čuva parking ispred kuće. Taj komšija je uslikao prizor na ulici i optužio je Aleksandrino obezbeđenje da se navodno meša ukoliko neko pokuša da pomeri stolicu sa ulice.

- Ovako naša poznata pevačica, Aleksandra Prijović, čuva mesto. Iako nije kupila, ako pomerite, izađe obezbeđenje da vas vređa - tvrdi Aleksandrin komšija, prenose admini ove stranice.

Republika

Foto: Instagram.com/moj_beo_grad_ Printscreen

Fotografija koju je poslao Prijin komšija

Pevačica još uvek nije odgovorila na ove optužbe.

Inače, prema pisanju medija, Prija je od turneje "Od istoka do zapada" zaradila desetine miliona evra. Pored ovoga, kako se pisalo, Prija ima ogromnu zaradu i od platformi Jutjub i Spotifaj. Pesme "Dam dam dam", "Placebo", "Psiho" sa navedenog albuma na Jutjubu imaju više od 252 miliona pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane više od 31 milion puta.

- Prija toliko zarađuje od Jutjuba i Spotifaja da uopšte ne mora da održava koncerte! Osim brojnih arena koje je od septembra napunila širom regiona, njen vrtoglavi uspeh ogleda se i na mnogim digitalnim platformama. Samo pesma "Dam, dam, dam" do sada ima više od 67 miliona pregleda na Jutjubu, za njom sledi "Psiho" sa 43.605.919 pregleda, dok sve ostale pesme imaju po devet miliona. Svih devet pesama do sada je sakupilo 252.078.683 pregleda! Jedan pregled na Jutjubu se u proseku naplaćuje 0,002 evra, to znači da je Prija do sada samo od Jutjuba zaradila 504.157 evra - rekao je ranije izvor "Informera".

Republika

Foto: ATA Images

Pevačica ima jednu od najuspešnijih turneja u Evropi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading