BRAT MU SE DVA PUTA RAZVEO OD ISTE ŽENE: Nenad Blizanac za razliku od Peđe otkrio TAJNU uspešnog braka sa ovom LEPOTICOM (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Jovanović već 16 godina u bračnoj zajednici.

BRAT MU SE DVA PUTA RAZVEO OD ISTE ŽENE: Nenad Blizanac za razliku od Peđe otkrio TAJNU uspešnog braka sa ovom LEPOTICOM (FOTO)

Foto: Instagram.com/nenadblizanac

Poznati pevač Nenad Jovanović Blizanac progovorio je o svom privatnom životu, te otkrio mnoge intimne detalje, uključujući kako je uspeo da održi srećan brak tokom 16 godina.

Naime, Jovanović je istakao da je veoma važno aktivno raditi na održavanju braka, te je priznao da je smanjio broj nastupa kako bi više vremena provodio sa porodicom.

- U svakom braku postoje problemi i veliki i mali - gledajte da ih rešite odmah, ako ne možete onda je bolje da se razvedete. Ja sam u braku 16 godina, imam troje dece -ispričao je pevač.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Jovanović dugi niz godina uživa u ljubavi sa suprugom

Pored toga, Jovanović je otvoreno progovorio o odnosu sa bratom Peđom Blizancem, kao i o raspadu njihove grupe.

- Bili smo jako popularni, ali nismo imali uspeha na nastupima - otkrio je pevač, naglašavajući da je važno razgovarati o problemima i rešavati ih na vreme.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Peđi Jovanoviću brak sa Anom nije uspeo ni iz drugog pokušaja

On je otkrio mnoge detalje o svom životu, pa je publika imala priliku da sazna više o njegovim stavovima i iskustvima.


S druge strane, život njegovog brata Predraga Peđe Jovanovića posebno je intrigirao javnost kada je otvoreno govorio o svom problemu sa alkoholom, koji je, kako je sam tada rekao, prouzrokovao i raspad njegove porodice.

Međutim, kada kada je prestao da pije, on je ponovo počeo da živi sa bivšom suprugom Anom, sa kojom se već jednom bio razišao, ali ni uprkos novoj šansi koju su oboje dali svojoj ljubavi, nisu uspeli. Nedavno je odjeknula vest da se ovog puta definitivno razvode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading