"SVI SU MI OTKAZALI...": Tanja Savić pred koncert u Areni DOŽIVELA ŠOK - već je jednom morala da ODLAŽE, ovo sad ju je baš DOTUKLO!

Autor:

Zabava

18.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije očekivala da to može da joj se desi.

"SVI SU MI OTKAZALI...": Tanja Savić pred koncert u Areni DOŽIVELA ŠOK - već je jednom morala da ODLAŽE, ovo sad ju je baš DOTUKLO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić nedavno je otkrila javnosti da je naišla na iznenađujući odgovor kada je pozvala svoje kolege iz prve postave "Zvezda Granda" da prisustvuju njenom koncertu u Areni.

Kako je istakla, jedini koji će biti prisutan je Bane Mojićević, dok ostali nisu pokazali interesovanje da se odazovu njenom pozivu.

Ovo je za nju bio šok, pošto se nadala da će okupiti svoju ekipu na koncertu, koji je već iz određenih razloga morala da pomeri za dve nedelje - sa 9. na 23. novembar.

Na pitanje zašto misli da su kolege donele takvu odluku, Tanja Savić je odgovorila da se ne čuje sa njima već neko vreme, te da je moguće da su se udaljili zbog toga.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja za Grand, pa dodala:

- Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana Anđelkovića, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće.

 

 

Istakla je da je bilo do nje da ih pozove, a da od njih zavisi da li će se odazvati.

Pevačica je takođe istakla da joj nedostaje bliskost sa kolegama sa estrade i da je primetila promene u svojim odnosima sa njima.

Meni nedostaju i baš bih volela da smo svi bliski, ne pričam samo za moju generaciju već uopšte za ljude sa estrade. Pre sam se više družila sa više njih, a sad bukvalno ni sa kim. Ne znam da ali sam se ja promenila pa mi više neki ljudi ne prijaju. Sada ako mogu da nabrojim prijatelje na prste jedne ruke, eto to je to - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Savić kaže da može na prste prebrojati prijatelje sa estrade

Tanja je izjavila da se više ne druži sa mnogo njih kao ranije, te da je sada u situaciji da može nabrojati prijatelje na prste jedne ruke.

Ovo je svakako izazvalo pažnju javnosti, jer je Tanja poznata po otvorenosti i iskrenosti.

Izjavom da su se udaljili i da se ne druže više, Tanja Savić je izazvala interesovanje javnosti za razloge ovakvih promena.

Ova situacija otvara pitanje o odnosima među estradnim ličnostima i mogućim konfliktima koji se mogu javiti čak i među kolegama.

Tanja Savić je jasno iznela svoje mišljenje, ističući da je bila spremna da obnovi kontakte, ali da je sada na njima da odluče hoće li se odazvati njenom pozivu ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading