ZEJNA PROGOVORILA O UDAJI: "Svadba neće biti javna, ali će biti..." pevačica otkrila planove za venčanje, pa ŠOKIRALA STAVOM o današnjim vezama!

Autor:

Zabava

19.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda jedva čeka da uplovi u bračnu luku.

ZEJNA PROGOVORILA O UDAJI: "Svadba neće biti javna, ali će biti..." pevačica otkrila planove za venčanje, pa ŠOKIRALA STAVOM o današnjim vezama!

Foto: republika

Poznata pevačica Zejna Murkić nedavno je priredila promociju tri nove pesme i projekciju kratkometražnog filma "Nova rasa", koji je podrška Romima i pripadnicima LGBT populacije.

Na ovaj događaj Zejna je stigla u društvu svoje ćerke Kjare, a tom prilikom je istakla da je ponosna na ovaj projekat.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Zejna Murkić se pohvalila da konačno ima stabilnu vezu

Međutim, priznala je da je projekat zahtevan i skup te da nije sigurna da li će biti isplativ.


Pored promocije novih pesama i filma, Zejna je podelila i detalje o svojoj emotivnoj vezi.

- Konačno imam stabilnu emotivnu vezu. Znaš kakve su današnje veze, u prekidima? To je jedan obsek deset godina, pa kao okej smo, pa nismo... Nekako sam ja uvek bila usredsređena na Kjaru i posao, i samostalac sam jer nisam neko kome treba previše muškog društva da bih se osećala ženstvenom. Ali, mislim da je krajnje vreme da se možda i ja udam, pa da ti kažu babe: "Da li ti je žao što se nikad nisi udala" - izjavila je Zejna.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zejna Murkić je ostala zapažena i na domaćem izboru Pesme za Evroviziju

Ističući da radi na tome da njena svadba bude jedan kompletan događaj, Zejna je naglasila da neće biti javno, te da neće prodavati slike sa venčanja, ali da će biti jako lepo i da se jako raduje tom momentu. Takođe, otkrila je da je ta odluka došla nakon što je dugo bila fokusirana na svoju ćerku i posao, te da je sada spremna za taj korak.


Uprkos svemu, Zejna je otkrila da je naišla na nedostatak podrške od strane kolega u novom projektu.

- Zašto me kolege, osim nekoliko njih, nisu podržale u novom projektu, to ne znam. Mislim da se mnogi plaše da stanu uz mene i da se ne izlože riziku - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading