KARLEUŠA NAJAVILA LAJV LEPE LUKIĆ I BAKE PRASETA! Pevačica izrazila želju da SUOČI jutjubera sa pevačicom, očekuje HAOS!

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

22.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se javno izvinila starijoj koleginici, pa predložila Bogdanu da je pozove u lajv.

KARLEUŠA NAJAVILA LAJV LEPE LUKIĆ I BAKE PRASETA! Pevačica izrazila želju da SUOČI jutjubera sa pevačicom, očekuje HAOS!

Foto: Ata Images/printskrin

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je izazvala veliku pometnju u "lajvu" jutjubera Bogdana Ilića, koji je poznatiji kao Baka Prase. Tada je, između ostalog, navela da je njena starija koleginica Lepa Lukić bila intimna sa Bakom. Lukićeva se tada oglasila za naš portal i pobesnela, a zatim najavila tužbu.

Karleuša se kasnije javno izvinila starijoj koleginici, a potom objasnila da je Boki 13 stupio u kontakt sa Lepom i rekao joj šta se tačno dogodilo, a njihov telefonski razgovor je bio toliko zanimljiv, da je morao to da snimi i prosledi Jeleni:

 

- Nisam se čula sa Lepom, ali Boki 13 jeste. Njih dvoje su u super odnosima, pozvao ju je nakon toga i rekao: "Lepa, Jelena se zezala, kako to ne shvataš", jer je ona inače poznata kao jako duhovita osoba. Uopšte nam nije jasno kako ona to nije shvatila kao šalu. Koliko je zabavna, Boki je morao da snima taj razgovor sa njom, koji je morao da mi pusti... "Ona je rekla da sam ja bila sa nekim prasetom, zamisli, da sam se "j" sa nekim prasetom, je l' ona normalna?! Ja rekla njoj koliki je njemu, ma, sram je bilo" - smeje se Jelena, te nastavlja:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Jelena Karleuša i Lepa Lukić

 

- Ja sam samo želela da napravim foru, ne znam odakle mi je Lepa uopšte pala na pamet. Mislila sam da neće naljutiti, bilo mi je smešno da zamislim nju u bilo kakvoj komunikaciju sa Bakom Prasetom. Mislim da bi bilo interesantno da Baka pozove Lepu Lukić u svoj "lajv". Šalu na stranu, ništa se tu nije desilo, ja sam izvinila dragoj Lepoj. Ali, ona je lepo rekla, ja sam samo htela da se zakačim za njeno ime i popularnost, jer je moje vreme prošlo, želela sam malo njenog "hajpa", u čemu sam uspela! Lepa, hvala ti što i ja sada u nekakvoj žiži zbog tebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading