PEVAČICA SEBI SVE USKRATILA! Evo kako je uspela da smrša, muku mučila sa stomakom, sad se sve samo povuklo!

Autor:

Zabava

25.10.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata je otkrila da se njen jelovnik sastoji od voća, orašastih plodova, cvekle, ali i kuvanih jela poput pasulja.

PEVAČICA SEBI SVE USKRATILA! Evo kako je uspela da smrša, muku mučila sa stomakom, sad se sve samo povuklo!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Zlata Petrović otkrila je nedavno kako je uspela da smrša zahvaljujući autofagiji, režimu ishrane koji je postao sve popularniji u poslednje vreme. Ona je istakla da je uspela da skine čak šest kilograma i da se reši viška oko ruku i stomaka zahvaljujući ovoj dijeti.

Zlata je otkrila da se njen jelovnik sastoji od voća, orašastih plodova, cvekle, ali i kuvanih jela poput pasulja, graška i boranije, bez zaprške. U skladu sa pravilima autofagije, ona jede normalne obroke tokom jednog dana, dok sledećih 16 sati ne unosi ništa osim vode.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zlata Petrović

Otkad sam na autofagiji, smršala sam šest kila. Uspela sam da skinem višak oko ruku koji mi je smetao. Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka, što je nama ženama najveći problem. Koža mi je mnogo čistija, ma ceo organizam se očistio - rekla je Zlata pa otkrila od čega se sastoji njen jelovnik: 

Foto: ATA Images

Zlata Petrović

 

- Ujutru u deset doručkujem banane, urme, jabuke, čak i cveklu u kombinaciji sa orašastim plodovima ili čija i lanenim semenom. Za ručak jedem pasulj, grašak, boraniju, ma sva kuvana jela, ali ih spremam bez zaprške. To isto i večeram. Hleb svakako godinama ne jedem, a gazirana pića ne volim. Sa jelom završim do 18 časova i posle toga uopšte ne budem gladna do sutra u deset ujutru. 

Pevačica je rekla da joj je ova dijeta na početku pala vrlo teško.

- Prvih 15 dana mi je bilo teško, htela sam zidove da pojedem! Dešavalo mi se da prekršim autofagiju, pojedem nešto nezdravo ili uveče kada izađem popijem alkohol, ali sutradan samo nastavim po starom. Ako vidim da sam preterala i nabacila koje kilo, kažem sebi: 'E gospođo, sada ćeš da vodiš računa o ishrani - objasnila je Zlata tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading