Ovo je njegov LJUTI PROTIVNIK! Glumac Andrija Milošević se JAVNO OBRAČUNAO sa popularnim rokerom u emisiji!

Autor:

Zabava

26.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak, 28. oktobar u 21.30h, na Una TV!

Ovo je njegov LJUTI PROTIVNIK! Glumac Andrija Milošević se JAVNO OBRAČUNAO sa popularnim rokerom u emisiji!

Foto: UNA TV

 

 

Legenda, strašan gotivac, veseli čovek sa fantastičnom energijom, padobranac sa 34 skoka, muzičar, majstor sporih i brzih pesama, radoholik, ljubitelj Grčke i Ade Ciganlije – Zoran Kiki Lesendrić gost je Andrije Miloševića u emisiji "Dobro veče sa Andrijom".

 
Dugogodišnji prijatelji i komšije sa Banovog brda razgovaraće o stvarima iz privatnog i poslovnog života. Saznaćemo kako su nastali Piloti, u koje vreme je francuska luksuzna modna kuća Christian Dior kreirala pilotska odela za našu avio kompaniju i kako su članovi benda obukli iste na jednom koncertu. Kiki će pričati i o tome kako jedan roker u duši, komponuje velike hitove za folkere, koje su to numere za koje nismo znali da nose Kikijev potpis i kako ga je spasavanje mačke umalo koštalo života.
 
Roštiljanje će oštro krenuti, a Andrija će u svom maniru otvoriti ovaj segment: “Dame i gospodo, moj večaršnji protivnik je kompozitor, gitarista i skoro pa pevač – Kiki Lesendrić”. Odgovor rokera pogledajte u ponedeljak, 28. oktobra u 21.30 na Una televiziji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading