NAPADNUTA ZORICA BRUNCLIK, ISTRAGA U TOKU: Pevačica na meti KRIMINALACA, naneta joj OGROMNA ŠTETA!

Autor:

Zabava

25.10.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postala žrtva hakera koji su joj uklonili Jutjub kanal.

NAPADNUTA ZORICA BRUNCLIK, ISTRAGA U TOKU: Pevačica na meti KRIMINALACA, naneta joj OGROMNA ŠTETA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Folk pevačica Zorica Brunclik čija muzička karijera traje već pola veka, nedavno je postala žrtva hakera koji su uklonili njen Jutjub kanal.

Ova vest je šokirala njene brojne fanove koji su ostali bez omiljenih pesama ove legende narodne muzike.


- Pre desetak dana neko je hakovao Zoričin e-mail, ušao je na njen Jutjub kanal i obrisao sve pesme. Obično, kada neko to učini, on zloupotrebi pretplatnike za reklamiranje nekog svog sadržaja. Tako da je ovde jasna zla namera da se sve uništi i tako direktno nanese šteta Zorici. O svemu su obavešteni provajderi, oni su u kontaktu sa centralnom administracijom Jutjuba tako da je istraga u toku, a ako se na taj način ne dođe do počinitelja ovog delja, u ceo slučaj će biti uključeno i Odeljenje za visokotehnološki kriminal - naveo je upućeni izvor za Espreso.

Ovakav napad ne samo da je oštetio Zoricu Brunclik, već je i izazvao zabrinutost među njenim vernim fanovima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Brunclik i u poslu i u životu ima veliku podršku supruga Kemiša


Podsetimo, Zorica Brunclik je jedna od najvećih muzičkih ikona na prostoru bivše Jugoslavije. Njen doprinos muzici je neizmerno veliki, a njena karijera je obeležena brojnim hitovima i nezaboravnim nastupima.

Na Dan državnosti, ova legendarna pevačica je dobila priznanje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što svedoči o njenom značaju u muzičkoj industriji.


Nakon vesti o uklanjanju pesama sa Jutjuba fanovi Zorice Brunclik su iskazali svoju podršku pevačici putem društvenih mreža, ističući koliko im nedostaju njene pesme i kako se nadaju da će ovaj incident što pre biti rešen.


Kako navode izvori, obično kada neko obriše pesme sa kanala, to se radi kako bi se zloupotrebili pretplatnici za reklamiranje nekog drugog sadržaja.

Međutim, u ovom slučaju je jasna namera da se Zorici direktno nanese šteta.

Za sada, ostaje da se vidi kako će se odvijati istraga i da li će počinitelj biti identifikovan i priveden pravdi. Ovaj slučaj svakako baca svetlo na probleme sa kojima se suočavaju mnogi umetnici kada je reč o zaštiti njihovog digitalnog sadržaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading