TEATAR ODEON PREDSTAVLJA MJUZIKL PO PESMAMA "RIBLJE ČORBE": Na scenariju predstave "Pogledaj dom svoj anđele“ radio i Bora Đorđević!

Autor:

Zabava

25.10.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i istoimena pesma, i mjuzikl „Pogledaj dom svoj anđele“ predstavlja svojevrsnu kritiku savremenog društva, upakovanu u komediju koja će oduševiti publiku.

TEATAR ODEON PREDSTAVLJA MJUZIKL PO PESMAMA "RIBLJE ČORBE":  Na scenariju predstave "Pogledaj dom svoj anđele“ radio i Bora Đorđević!

Foto: Foto - J Simonovic / Pink Media Group

Posle nešto više od mesec dana od spektakularnog otvaranja Teatra Odeon, na scenu ovog vanserisjkog pozorišta stiže nova predstava – mjuzikl “Pogledaj dom svoj anđele”. Ovu komediju, Marko Jovičić režirao je inspirisan pesmama legendarnog Bore Đorđevića i grupe „Riblja čorba“, a premijerno izvođenje beogradsku publiku očekuje sutra, 26. oktobra.

Zasnivajući se na pesmama „Riblje čorbe“, mjuzikl „Pogledaj dom svoj anđele“ predstavlja svojevrsni omaž nedavno preminulom frontmenu ove grupe Bori Đorđeviću, koji je i sam sarađivao sa Markom Jovičićem na scenariju za ovu predstavu.

Republika

Foto: Foto - J Simonovic / Pink Media Group

 

 

Glumački ansambl Teatra Odeon, ovoga puta na čelu sa Sašom Đuraševićem u ulozi Jovana Jovanovća, spoljnog ministra unutrašnjih poslova, izvešće preko trideset dobro poznatih i omiljenih hitova grupe „Riblja Čorba“ koji su obeležili muzičku scenu s kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka. Pored Saše, u ovoj komediji igraju Miljan Prljeta, Stojan Đorđević, Vesna Paštrović, Miljana Popović, Stefan Đoković, Žarko Dimoski, Marko Marković, Dimitrije Ilić, Mladen Miljković, Nenad Stanojević, Snežana Jeremić Nešković, nekadašnja učesnica Pinkovih zvezdica Darija Subotić, kao i Simona Jerinić i Luna Manojlović.

Republika

Foto: Foto - J Simonovic / Pink Media Group

 

 

Jednostavna priča mjuzikla „Pogledaj dom svoj anđele“ duhovito opisuje savremeno društvo zatrovano licemerjem, dvolicnošću, mahinacijama, korupcijom, iznudama, seksizmom i lažnom uglađenošću. Zaplet izazvan naizgled bezazlenim nestankom struje kulminira tužbom koja se ne pamti u istoriji sudstva i obrtom koji će nas inspirisati da se zapitamo koliko likova stanuje u svakome od nas.

Vesela malograđanka Nada koja želi da postane nešto više od ministarke, Staša – starleta, influenserka, pevačica, komšinica, zatim Pera, zamenik u svojstvu Nadinog ljubavnika, paparaco Džoni – samo su neki od likova koji su vrlo širokih shvatanja kada im se dobro plati.

Republika

Foto: Foto - J Simonovic / Pink Media Group

 

 

Karte za premijerno izvođenje 26. oktobra su rasprodate u rekordnom roku, ali su karte za izvođenja 27. oktobra, 1, 2, 3, 7. i 16. novembra puštene u prodaju i mogu se kupiti na sajtu teatarodeon.rs ili na biletarnici Teatra Odeon u Kraljice Natalije 45.

Odlična glumačka ekipa podržana je izvanrednim plesnim anasmblom, kao i horom, uz sjajne kostime i najsavremenije tehničke i scenske performnse Teatra Odeon, čini predstavu „Pogledaj dom svoj anđele“ unikatnom muzičkom komedijom na pozorišnoj sceni u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading