Sergej Trifunović se oglasio nakon skandala sa ženom: Glumac razvukao osmeh i poručio : "Volim nas!" (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija na Instagramu!

Sergej Trifunović se oglasio nakon skandala sa ženom: Glumac razvukao osmeh i poručio : "Volim nas!" (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej i Isidora u ljubavi

Otkako je prijavio surpugu Isidoru Mijanović za nasilje, glumac Sergej Trifunović ponovo je postao glavna tema u medijima. 

Iako se nijednom do sada nije oglasio ovim povodom, na njegovom Instagramu se pojavila fotografija na kojoj glumac nasmejan pozira sa prijateljima uz emotivne reči.

 

 

Sudeći po tome što je razvukao osmeh reklo bi se da je veoma raspoložen, dok je oči skrivao iza tamnih naočara za sunce.

- Volim nas - stoji u opisu fotografije glumca sa prijateljima, koji su mu očito velika podrška.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ, Instagram/ isismo

Sergej Trifunović nedavno prijavio suprugu Isidoru za nasilje u porodici

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora postali su predmet medijske pažnje, nakon što ju je on prijavio za nasilje u porodici.

ako su mediji saznali, Trifunovićeva žena je tokom boravka u MUP Voždovac izrazila nameru da se vrati u Hrvatsku, otkrivajući da planira razvod od Sergeja.

Ovaj incident šokirao je javnost s obzirom na to da su svakodnevno potencirali vezu i ljubav na društvenim mrežama i niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava u njihovom odnosu.

Prema rečima komšija, par se veoma često svađao.   

Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - potvrdila je jedna komšinica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading