ŠOK-PREOKRET! Sergej Trifunović PEGLA problem sa ženom: Evo šta se dešava sa njihovim RAZVODOM - "bio je u procesu završavanja papirologije..."

Autor:

Zabava

25.10.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijim navodima, glumac i njegova supruga traže mirno rešenje.

ŠOK-PREOKRET! Sergej Trifunović PEGLA problem sa ženom: Evo šta se dešava sa njihovim RAZVODOM - "bio je u procesu završavanja papirologije..."

Foto: Aleksandar Nalbjantan/printskrin instagram

Nedavni događaji oko glumca Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore Mijanović uzdrmali su javnost i izazvali brojne polemike.

Prema dosadašnjim navodima medija, Trifunović je odlučio da prijavi svoju suprugu policiji, nakon čega je usledila lavina komentara i spekulacija o njihovom odnosu, a najnovija dešavanja ukazuju na to da od razvoda braka neće biti ništa.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ, Instagram/ isismo

Sergej Trifunović pokušava da ispegla problem sa Isidorom

Navodno, glumac na sve načine pokušava da reši problem sa svojom ženom, a od poziva prijatelja takođe nema mira, dok on redom svima objašnjava šta se dogodilo te noći u stanu i zbog čega je bio prinuđen da prijavi ženu nadležnim organima.

- Ko mene šiša što sam hteo mlađu ženu? E, mogao sam da se oženim kojom sam hteo. Ali je j**eno volim. Eto, volim je i voleću samo nju. Ali nisam ja, kako da ti kažem, za igranje. Samo s**nje, druže, samo sranje. I ovi što mi satima stoje ispred zgrade, to je sve zbog nje. Ne mogu da peglam moje s**nje, sad dupla s**nja peglam. Moram što pre ovo da zaboravim. Okej, reši mi to, ljubi te brat, i idemo dalje - rekao je, kako "Kurir" navodi, između ostalog, glumac u telefonskom razgovoru sa svojim prijateljem.

Nakon ovog incidenta, glumac je navodno bio u procesu završavanja papirologije kako bi njegova supruga mogla da dobije srpsko državljanstvo, što ukazuje na to da Trifunović i Mijanovićeva pokušavaju da reše svoje probleme na miran način.

Takođe, njihova aktivnost na društvenim mrežama i dalje ukazuje na prisustvo zajedničkih fotografija i šala, što može da znači da par zajedno prevazilazi izazove koji su se pojavili.

 

 


Podsetimo, nakon prijave koju je Sergej Trifunović podneo, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva je saopštio da ne postoje elementi za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

 

 

Ova informacija dodatno je stavila tačku na spekulacije o prirodi ovog događaja, ali i dalje ostavlja mnoga pitanja otvorenim.

U celoj ovoj situaciji, javnost ostaje zainteresovana za dalji razvoj događaja u nadi da će supružnici uspeti da reše svoje probleme na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading