ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA NAŠEG REPERA! Odmah se sve proširilo na društvenim mrežama, evo gde je uhvaćen dok se tuširao (FOTO)

Autor:

Zabava

26.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, jedan od zanimljivih momenata u spotu jeste prikaz Igora Panića Nućija kako obavlja kupovinu u nekim od najprestižnijih prodavnica garderobe na svetu.

ISPLIVALA GOLIŠAVA SLIKA NAŠEG REPERA! Odmah se sve proširilo na društvenim mrežama, evo gde je uhvaćen dok se tuširao (FOTO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Nucci

Reper Igor Panić Nući definitivno je uspeo da privuče pažnju javnosti svojim novim muzičkim spotom. U centru pažnje našao se neobičnim prizorom - potpuno nag pod tušem. Ova hrabra scena izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, a fotografije su ubrzo postale glavna tema razgovora među fanovima.


Muzički video nosi simboličan naziv "Stil života" i pored Igora Panića Nućija, u njemu se pojavljuju i reperi Mihajlo Veruović Vojaž i Dragomir Despić Desingerica, kao i pevačica Sanja Vučić. Snimljen je na Crnogorskom primorju i u austrijskoj prestonici, što dodatno naglašava raznovrsnost i internacionalni karakter ovog umetničkog dela.

Foto: RTV PINK printscreen

Nucci u novom spotu

 

Takođe, jedan od zanimljivih momenata u spotu jeste prikaz Igora Panića Nućija kako obavlja kupovinu u nekim od najprestižnijih prodavnica garderobe na svetu. Ova scena dodatno naglašava njegovu umetničku viziju i stav prema luksuzu, istovremeno pružajući uvid u njegov "stil života" koji je centralna tema pesme i spota. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nucci u novom spotu



Uprkos kontroverzama i različitim reakcijama, Igor Panić Nući je definitivno uspeo da privuče pažnju javnosti svojim hrabrim i provokativnim pristupom u novom muzičkom spotu. Svojom umetnošću pomera granice i otvara dijalog o slobodi izražavanja u savremenoj muzici. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nucci

 

Podsećamo, na promociji albuma, koju je nedavno organizovao u prestonici okupio se veći deo estrade, a kolege su Nućiju poželele da pesme prođu dobro kod publike, kao i još mnogo novih projekata. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading