OVAKAV POKLON MLADI REPER NIJE MOGAO NI DA SANJA! Ema Radujko na gala promociji SVE PRISUTNE OSTAVILA BEZ DAHA!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

24.10.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na gala promociji koju je Nući organizovao povodom objavljivanja svog prvog albuma se pojavila i pevačica koja je imala svu pažnju od momenta kada se pojavila!

Ema Radujko, poznata mlada pevačica, večeras je privukla pažnju javnosti svojim glamuroznim izgledom na promociji albuma svog prijatelja i kolege Igora Panića Nućija. U uskoj haljini bež boje istakla je sve svoje obline, a dodatni detalj koji je privukao pažnju bila su plava sočiva koja su istakla njen izgled.

Originalan poklon za Igora Panića

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju prisutnih jeste poklon koji je Ema donela Nućiju. Pevačica je odlučila da ga iznenadi na originalan način i poklonila mu paket u kom su bile plišane mede i flašice za bebe. Kako je rekla, ovo iznenađenje je bilo inspirisano time što je primetila da je Nući nosio te flašice na jednom od svojih koncerata.

- Videla sam da je na jednom koncertu nosio te flašice i rekoh: hajde što da ne. Nući je beba. To je tako moralo da bude. Nući je bebica - rekla je pevačica, a onda je progovorila o svojoj karijeri i daljim planovima.

- Kod mene kada se čeka, sledi nešto "vau". Malo sam porasla i sazrela tako da će ovo biti baš dobro - rekla je Ema, a na pitanje da li je pogađaju negativni komentari, sa kojima se frekventno susreće, pevačica je bila striktna:

- Da me to pogađa verovatno bih sedela kući zaključana - priznala nam je Ema.

Ema Radujko očigledno je izazvala veliku pažnju svojim pojavljivanjem na promociji albuma Igora Panića Nućija, a njeni planovi za budućnost i stav prema negativnim komentarima ostavljaju nas u iščekivanju njenih sledećih koraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading