OŽENIO SE U STROGOJ TAJNOSTI! Popularni pevač stao na ludi kamen - OVAKVU SVADBU niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

26.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban stil obeležio veliko slavlje!

OŽENIO SE U STROGOJ TAJNOSTI! Popularni pevač stao na ludi kamen - OVAKVU SVADBU niko nije očekivao!

Foto: Youtube.com/ Baby Lasagna

Hrvatski pevač Marko Purišić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, krunisao je svoju ljubav venčanjem sa dugogodišnjom izabranicom Elizabetom Ružić. Tajna ceremonija održana je u Završju, mestu gde je započela njihova romansa, prenose tamošnji mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

Retko viđeni retro stil

Venčanje je proteklo u retro stilu, odišući intimnošću i bez prisustva medija. Ova neobična odluka privukla je pažnju javnosti koja je bila željna da vidi detalje ovog značajnog događaja. Gosti su bili obavešteni da se suzdrže od fotografisanja, čime je par uspeo da sačuva svoju privatnost tokom ovog važnog trenutka.

Kumovi iz bliskog kruga

Markov brat i Elizabetina najbolja prijateljica imali su čast da budu kumovi na ovom venčanju, naglašavajući koliko je bliska veza između mladenaca i njihovih odabranih svedoka.

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja nastup na Evroviziji

Bejbi Lazanja je u prošlosti osvojio region svojim impresivnim nastupom na Evroviziji, kao i mnogim humanim gestovima koje je pokazao u važnim situacijama, a sada je svojom tajnom ceremonijom venčanja još jednom uspeo da privuče pažnju javnosti.

Ovo venčanje u retro stilu, bez prisustva medija, ostaće upamćeno kao jedan od retkih trenutaka kada je javna ličnost uspela da sačuva svoju intimu u eri sveprisutnih društvenih mreža i medijske pažnje, ali fanovi sasvim sigurno znaju da kod Marka taj veliki čin nije ni mogao da prođe drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading